Forum partnerskie
Ostatnio dodane fotki
Nasz Banner
Translate
Logowanie
Aktualnie online
NASZ FANPAGE
Zobacz temat
| Slawomir Tabor |
Dodany dnia 07.05.2026 12:43
|
|
Tetryk III ![]() Miejscowość: Jadów Postów: 6426 Data rejestracji: 21.06.2013 |
Do mnie dziś dotarł akumulator Lipoli4 13,6 V 280Ah do łódki . Prąd maksymalny 150A to ważny parametr dla mnie bo jeśli wszystko pójdzie w dobrym kierunku w 2027 na wiosnę dokupię akumulator i nowy większy silnik elektryczny do łódki . Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie . |
|
|
|
| km73 |
Dodany dnia 08.05.2026 09:38
|
|
pasjonat ![]() Miejscowość: Warszawa Postów: 1655 Data rejestracji: 10.12.2013 |
Sławku, ciekawie się szykujesz. Oby tylko było po czym pływać i gdzie łowić. Wody z roku na rok co raz mniej.
Pozdrawiam, Maniek2, km73 |
|
|
|
| Slawomir Tabor |
Dodany dnia 08.05.2026 23:39
|
|
Tetryk III ![]() Miejscowość: Jadów Postów: 6426 Data rejestracji: 21.06.2013 |
No właśnie zmieniam jezioro a na nowym nie można używać spaliny . Nowy akumulator starczy na 3 dni pływania po Necku. O Bugu i Narwi powoli trzeba zapominać . Takiego kociokwiku na Narwi w majówkę nie widział świat Wychodziło siano z butów motorowodniakom . Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie . |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

Oby tylko było po czym pływać i gdzie łowić. Wody z roku na rok co raz mniej.