Aby w pełni korzystać z serwisu ../ należy się zarejestrować.
Można to zrobić
TUTAJ
Zapraszamy na SUMOWA PASJA - Forum sumowe - Forum wędkarskie o sumach
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

Translate

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Aktualnie online

· Goście: 6

· Użytkownicy:

· Łącznie użytkowników: 2,502

· Najnowszy użytkownik: komos

NASZ FANPAGE

Zobacz temat

Drukuj temat
Marek Bukowski
Zamówiłem dzisiaj taki zestaw Lowrance Hds7 gen3 +przetworki 83/200 +LSS-2 Structure Scan ,za dwa dni będzie u mnie to napisze coś więcej sumowapasja.pl/images/imagehost/6e6259435b4de1db8cfe3325a0a7527b_resized.jpg

Beno Grudner
Gen 3? Tego chyba jeszcze w Polsce nie ma? Woooowww, ale cacuszko D I Czekam na wrażenia U

Lucas
Również jestem ciekawy, zdaj relację. Ja dziś kupiłem silnik elektryczny minn kote U

Marek Bukowski
Zdobyłem 38 kilo towaru na ciężarki ,ołów z przewodów sumowapasja.pl/images/imagehost/b01c40120af4b9c224220882c7fe5340_resized.jpg

Robert Pytka
Marek zabawki palce lizać - HDS 7 kosmos , a ołów czyściutki super I

Semi
Kurier dziś przyniósł komplecik feederów Kongera Air Cobra 3,60m i CW do 210g, oraz kołowrotki Cormoran Sinus w zestawie z kijami. Uzywane ale bez śladów, jak nówki. Myślę że za trzy stówki warto było.U
sumowapasja.pl/images/imagehost/f39ea7c383eb5e513978a14e86004525_resized.jpg
Wędkuję ponieważ jestem uzależniony od kontaktów z naturą. G

Slawomir Tabor
Warto są 300 zeta Semi . Chłopa z nad Buga nikt nie wykiwa . Tylko kiedy Ty na nie będziesz łowił.

Semi
Slawomir Tabor napisał(aM

Warto są 300 zeta Semi . Chłopa z nad Buga nikt nie wykiwa . Tylko kiedy Ty na nie będziesz łowił.

A bo to mało do lipca jeszcze czasu zostało?? D Już żonie zapowiedziałem że w weekendy będę znikał, niech no tylko cieplej się zrobi.

Lukasz Karasiewicz
Widzę że przygotowania do sezonu trwają w najlepszeD Semi będziesz miał czym żywce łowićX Do mnie przyszły paczki z kilkoma woblerami i plecionki 6lb 300m i 20lb 300m.
Uwolnij pasję

SYMBIOZA
Nie chcę Cię denerwować Semi, ale te air cobry to lipaG
Też kiedyś patrząc na ciężar rzutowy taką kupiłem....miała być na nasz Bug na leszcze i sandacze....
Ale to się do łowienia nie nadaje...to szajs - gnie się tylko (powtarzam TYLKO)sama drgająca szczytówka...a reszta wędki to sztywna pała...
....Kręciołki takie sobie....dla młodego adepta bedą oki, ...ale jak ty zaczniesz z nich systematycznie korzystać to po roku się rozpadnąG

Także ja znam te graty co kupiłeś i nie chciałbym ich za darmo...

Zresztą sam się przekonasz....i zapewne oddasz jakiemuś młodemu...

ps. nie złość się na mnie...napisałem to co wiem...
Narka

Semi
SYMBIOZA napisał(aM

Nie chcę Cię denerwować Semi, ale te air cobry to lipaG
Też kiedyś patrząc na ciężar rzutowy taką kupiłem....miała być na nasz Bug na leszcze i sandacze....
Ale to się do łowienia nie nadaje...to szajs - gnie się tylko (powtarzam TYLKO)sama drgająca szczytówka...a reszta wędki to sztywna pała...
....Kręciołki takie sobie....dla młodego adepta bedą oki, ...ale jak ty zaczniesz z nich systematycznie korzystać to po roku się rozpadnąG

Także ja znam te graty co kupiłeś i nie chciałbym ich za darmo...

Zresztą sam się przekonasz....i zapewne oddasz jakiemuś młodemu...

ps. nie złość się na mnie...napisałem to co wiem...
Narka

A co mam się złościć, kije kupiłem do łowienia u siebie na wsi nad Bugiem, potrzebowałem takie dwa wioskowe żeby majdanu na weekendy nie wozić ze sobą, wiem że jakością nie grzeszą, ale dadzą radę. Bedą to rzeczne żywcówki, więc chciałem sztywne. Kołowrotki niech wytrzymają dwa sezony to też będę zadowolony. Do łowienia białorybu mam dwa silstary starej daty, te co nad Zegrzem miałem, lepszych mi nie trzeba.D Zresztą co chcieć za taką kasę.

Longin Bojanowski
Coś dziś żle mi się czyta. fotki proszę a nie teksty.
Byłem kiedyś użytkownikiem FS. Ale wolę być tutaj.
LONIEK, "TETRYK II"

Lukasz Karasiewicz
Loniu chcesz zdjęcie, proszę bardzo. Zakupy z dalekiego wschodu woblery plecionki i latarka.
sumowapasja.pl/images/imagehost/1f705adf656701ff63675318835eb830.gif
Uwolnij pasję

Slawomir Tabor
Co to za latarka jakiś kombajn dla grotołazów .

Semi
Slawomir Tabor napisał(aM

Co to za latarka jakiś kombajn dla grotołazów .

Dobra sprawa taka latarka, jak będziesz Łukasz padał na glebę w nocy to będzie widać jakby samolot do lądowania podchodził. U Niezły zakup, te małe rączki fajne rzeczy robią. Apropo latarek, to od jutra jakieś czołówki w biedronce mają być, nie wiem co to takiego bo pierwszy raz widzę w gazetce biedronki, ale też ciekawie wygląda i 20 zł kosztuje.

Lukasz Karasiewicz
Trzy diody CREE XM-L T6 w trzech osobnych odbłyśnikach, 4 tryby świecenia teoretycznie 5000 lumenów. Zasilanie 2 baterie 18650. Na jednym z forum te latarki z biedronki cieszą się ogromną popularnością.
Uwolnij pasję

Mariusz Kulinski
Mam dwie biedronki i naprawdę fajnie świecą-za taką kaskę warto.

Semi
Mariusz Kulinski napisał(aM

Mam dwie biedronki i naprawdę fajnie świecą-za taką kaskę warto.

O widzisz, jutro chyba dam żonie zlecenie, pracuje niedaleko jakiejś biedronki to może doleci.I

Lucas
Wczoraj odebrałem kilka paczek D

Kamizelkę za 50 zł D
www.sumowapasja.pl/images/l_kamizelka_wedkarska.jpg

Silniczek Minn kota 46 lbs do korekcji dryfu.
www.sumowapasja.pl/images/l_minn_kota_46.jpg

Zestaw napędowy już czeka na sezon U
www.sumowapasja.pl/images/l_silnik_na_wisle.jpg

Przyszły mi jeszcze graty na łódź, kotwica, rzutka ratunkowa, linia paliwowa i pagaj z bosakiem U

SYMBIOZA
Łukasz, a jaką kotwicę kupiłeś...zapewne na rzekę...?
Pokaż fotkę...bo sam zastanawiam się co na mój Bug będzie najlepsze.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.26
21,366,286 unikalne wizyty