Aby w pełni korzystać z serwisu ../ należy się zarejestrować.
Można to zrobić
TUTAJ
Zapraszamy na SUMOWA PASJA - Forum sumowe - Forum wędkarskie o sumach
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

Translate

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Aktualnie online

· Goście: 1

· Użytkownicy:

· Łącznie użytkowników: 2,502

· Najnowszy użytkownik: komos

NASZ FANPAGE

Zobacz temat

Drukuj temat
Jan Brzozowski
Wspaniałe sumiska, gratulacje dla Ciebie, jeszcze większe dla Joela, bo pobił mój PB o całe dwa centy J
Życzę wszystkim sumów 2+ pozdrawiam, Tetryk I U

Slawomir Tabor
No to sobie połowiliście . Graty wielkie .I Synkowie idą w ślady ojca , to dobrze .Na starość będziesz Jacek miał dobrych kompanów na rybach.

Jacek Gebala
Dziękujemy za gratulacje! Należy dodać że bez pomocy i cennych wskazówek "tubylców" nie byłoby tak różowo.Życzymy wszystkim równie pozytywnych przeżyć i nie mniejszych sumów w nadchodzącym polskim sezonie sumowym. Dla nas (ta)wyprawa powoli dobiega swojego końca !
"Jeśli chcesz być szczęśliwy godzinę, to się upij. Jeśli chcesz być szczęśliwy trzy dni, to się ożeń. Jeśli chcesz być szczęśliwy całe życie, zostań wędkarzem... " O.Pavel

Koz@k
Dostałeś baty od syna, pewnie fajnie spędziliście czas nad Padem i nieźle sie ubłociliście, jeszcze raz gratulacje dla was obu.
Łowię, analizuję, poprawiam.. i łowie jeszcze więcej.
Determinacja to mój atut.

IZachęcam do polubienia mojego funny page na FBI
https://www.faceb...hobsessive

Lucas
Gratulacje dla Was, piękne ryby z pięknej rzeki! Jacku a sumy nie mają teraz tam tarła? Czy już się wytarły?

No a błoto jest nieodłącznym elementem na Padzie U

Robert Pytka
Pięknie spędzone chwile . Pogratulować . #

Jacek Gebala
Lucas napisał(aM

Gratulacje dla Was, piękne ryby z pięknej rzeki! Jacku a sumy nie mają teraz tam tarła? Czy już się wytarły?

No a błoto jest nieodłącznym elementem na Padzie U

Czy się już wytarły ? - i tak i nie. Nad Padem trwają sumowe gody nieraz przez cały miesiąc -tzn. w niektórych regionach sumy są po, w innych przed, a w jeszcze innych trwają właśnie miłosne zaloty. Te większe które złowiliśmy miały jednoznaczne ślady miłosnych igraszek. A swoją drogą to chciałbym mieć to "coś" na wędce co tak pogryzło naszego 2+

sumowapasja.pl/images/imagehost/7c66d81f7d97044292584c8c314b048c.jpg

Z błotem można sobie jako tako poradzić - trzeba zrobić dywan z liści, gałązek to z czasem tak się nie zapada, ale w ekstremalnych warunkach stoi się po kolana i wyżej w błocie i można łatwo zgubić buty B
"Jeśli chcesz być szczęśliwy godzinę, to się upij. Jeśli chcesz być szczęśliwy trzy dni, to się ożeń. Jeśli chcesz być szczęśliwy całe życie, zostań wędkarzem... " O.Pavel

Jacek Gebala
Tutaj dokładnie widać jak jest pogryziony - ogon, bok, płetwy, grzbiet, kark - ba nawet na pysku są ślady ...

sumowapasja.pl/images/imagehost/95d73692a4e2f2dec0d17486321dfc34.jpg

Jan Brzozowski
No, to zaloty odbywały się na ostro &

Piotr Koroluk
Gratuluje U

Koz@k
Płaski łeb i proste promienie płetwy piersiowej wskazują na to że to ona a więc zalotnik mógł być większy i nieźle napalony.
Łowię, analizuję, poprawiam.. i łowie jeszcze więcej.
Determinacja to mój atut.

IZachęcam do polubienia mojego funny page na FBI
https://www.faceb...hobsessive

Lucas
Ale się wycałowali D

Lucas
Wczoraj chwilę byłem na rybach, jedynie szczupaczek około sześćdziesiątak. Miałem jeszcze kilka brań, przy jednym zacięciu strzeliła stalka, niestety mój błąd bo była już po kilku rybach. Jedyny wypad w tym tygodniu, czuję niedosyt bo w ubiegłym tygodniu łowiłem cały tydzień, jutro może uda mi się wyskoczyć na chwilkę...

sumowapasja.pl/images/imagehost/e724f64173b634cf7faefc8d03357811.jpg

Jacek Wrobel
Ładny, taki wiosenny kolorekU
Aby stać się lepszym, nie mu­sisz cze­kać na lep­szy świat.
Phil Bosmans

Slawomir Tabor
Łukasz ładniutki szczupły I, szkoda że stalka pękła .E .

Jacek Gebala
Naszą tegoroczną wyprawę nad Pad zakończyły dwa sumiki o wielkości 125 i 175 cm.

Branie tego mniejszego nastąpiło niecałe pol godziny po wywiezieniu ostatniego zestawu.

sumowapasja.pl/images/imagehost/8e399f9a7b45458e350bc9e79fa57fcc.jpg

W niecałą godzinę później udało nam się zaprosić do naszej lodzi jego większego kolegę

sumowapasja.pl/images/imagehost/4f11fed2c1f1da8ccfa9b9838b168b3e.jpg

Naturalnie wszystkie złowione sumy zostały z powrotem wypuszczone
Edytowane przez Jacek Gebala dnia 26.05.2015 22:57

Slawomir Tabor
Ładny zestaw rodzinny .I Sezon u Was w pełni .

Marek Bukowski
Gratulacje chłopy udana wyprawa I

Jan Brzozowski
Wielkie brawa za wyprawę i rybki J

Lucas
Gratulacje dla Was! I mi się już śni Pad po nocach...

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.35
21,368,462 unikalne wizyty