Aby w pełni korzystać z serwisu ../ należy się zarejestrować.
Można to zrobić
TUTAJ
Zapraszamy na SUMOWA PASJA - Forum sumowe - Forum wędkarskie o sumach
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

Translate

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Aktualnie online

· Goście: 2

· Użytkownicy:

· Łącznie użytkowników: 2,502

· Najnowszy użytkownik: komos

NASZ FANPAGE

Zobacz temat

Drukuj temat
Slawomir Tabor
Fajny kijek. I Żebym ja wiedział gdzie na Bugu sumki na spining łowić .G
To by mi Loniek już kijek kręcił pod casta z pijanymi przelotkami .

Cecula Damian
Lucas napisał(aM

Zacny kijek... Może kiedyś pod verta sobie sprawie jakąś xzoge ale narazie ze sportexa jestem bardzo zadowolony U A co z taffi tackle?

Mylisz mnie kolego z moim bratem który też tu jest na forum^^^

Lucas
A przepraszam, widziałem gdzieś, na którymś zdjęciu biały kijek od Taffi ale nie wiedziałem u kogo z Was, a faktycznie to było chyba u Andrzeja. Tak czy inaczej Xzoga to już nie byle co, kilka modeli miałem w ręku i jest moc I

Semi
W końcu i ja sobie sprawiłem kuchenkę turystyczną. Podpatrzyłem u chłopaków z forum i stwierdziłem że już z butlą i palnikiem nie będę szalał.M

sumowapasja.pl/images/imagehost/32635204cfaba82c0896e120e8109fb1_resized.jpg
Wędkuję ponieważ jestem uzależniony od kontaktów z naturą. G

Krzysztof Poniewierski
Semi jaki to koszt ?? Na ile wystarcza kartusz ??
Pielęgnując pasję U
K-Pon

Lucas
Jak chcesz to odkupie butle i palnik D

Semi
Ja zapłaciłem 70 zeta z czterema karuszami i przesyłką. Kartusz podobno starcza na ponad 2 godziny ciągłego płomienia. Producent pisze 150-180 minut.

Lucas
Ale ja mam taką kuchenkę a bym chciał odkupić butlę U

Semi
Jak chcesz to odkupie butle i palnik

Łukasz, butlę moge podłączyć do tej kuchenki, ma w zestawie przyłącze, więc nie spisuję jej jeszcze na straty. D

bodzio
Semi .
Do podgrzania jedzenia idealna sprawa .
Z osiem lat używam i jeszcze działa .

Krzysztof Poniewierski
Sprzęcik zamówiony choć 10 zyla drożej P
Przydatna wstawka Semi
Pielęgnując pasję U
K-Pon

Lucas
A chłopaki na marywilskiej można to kupić chyba za 50 zł lub mniej razem z nabojami...

Krzysztof Poniewierski
Mój zestaw jest bogatszy o zestaw do przyłączeniowy do butli i ma 8 kartuszy więc nie będę płakał. Oczywiście butle turystyczną mam już legalizowaną.
Pielęgnując pasję U
K-Pon

pepe79
Takie zabawki do pływania po zmroku otrzymała moja łódeczka &

sumowapasja.pl/images/imagehost/08a2302f84e07cd7b1a945f719fa4f67.jpg

Jedna to lampa LED 15W, 1150lm o rozproszonej szerokiej (90 stopni) wiązce światła. Odpowiednik tradycyjnej 75W.
Druga to lampa LED 20W, 1550lm o głównej skupionej (8 stopni) + rozproszonej (30 stopni) wiązce światła. Typowy dalekosiężny szperacz. Odpowiednik tradycyjnej 100W.

Obudowa z aluminium 8 x 8cm, uchwyty z nierdzewki w komplecie.

Pierwsze podwórkowe próby pokazują, że będzie naprawdę dobrze D
Wyglądają na wysokiej jakości sprzęt.
Do szperacza chcę dorobić jakąś rączkę żeby w razie potrzeby z ręki podejrzeć co się dzieje dookoła czy poszukać samochodu na brzegu.

Ogólnie wybór tego typu lamp o przeróżnych parametrach i właściwościach jest bardzo duży. Są też uniwersalne, np. z dwoma wiązkami (szperacz + szerokokątna wiązka). Te to taki środkowy przedział zarówno mocy jak i ceny. Początkowo myślałem o mocniejszych, ale sprzedający odradził mi, że jak na łódkę to będzie jednak za "dużo", a i prądu więcej trzeba. Te powinny być optymalne. Niebawem testy na wodzie...

Spodobały mi się tak bardzo, że do kompletu dojdzie jeszcze jakaś mała na rufę oraz coś na samochód do wodowania czy wciągania D

km73
Semi napisał(aM

W końcu i ja sobie sprawiłem kuchenkę turystyczną. Podpatrzyłem u chłopaków z forum i stwierdziłem że już z butlą i palnikiem nie będę szalał.M

sumowapasja.pl/images/imagehost/32635204cfaba82c0896e120e8109fb1_resized.jpg

Semi,
mała dygresja co do kartuszy.
Te które kupiłeś w zestawie miałem na drugim spływie pontonowym. Kupiłem kilka szt. w Obi. W porównaniu do tych z pierwszego spływu, czyli SUN, wypadły słabo. SUN'y dawały większe ciśnienie (szybciej podgrzewały posiłek) i starczały na długo dłużej. Takie same spostrzeżenia miał mój kompan Maciej. A zatem kartusz, kartuszowi nierównyŁ

sumowapasja.pl/images/imagehost/e6a4399a1d65c65d33389db257d63122.jpg
Pozdrawiam,
Maniek2, km73

Night Hunter

sumcio
udało mi się namówić drugą połowę na wyjazd połączony z wędkowaniem D
kuchenka aturystyczna - jest, krzesełko dodatkowe jest, teraz myślę nad namiotem wędkarskim,pogoda u nas kapryśna, mysślę,że się przyda, znalazłem coś takiego:

http://namioty-vika.pl/oferta/namioty-wedkarskie/

miał ktoś do czynienia z takim namiotem? warto kupić?
może podpowiecie o czym praktycznym jeszcze powinienem pomyśleć jeśli nie będę wędkować sam? P
Edytowane przez Jan Brzozowski dnia 09.08.2015 21:29

Robert
-cheche jeśli udało Ci się namówić druga polowe to musisz zaopatrzyć sie w ekwipunek pierwszej jakosci i wartości by nie byl to pierwszy i ostatni wspólny wasz wypad
Co do namiotu .
-Do spania nie warto - co będzie jak przyjdzie deszcz
do posiedzenia w chłodne wietrzne deszczowe dni - warto

gregor
Mam taki namiot, wożę go jako klubownię. Wchodzą tam fotele i stoliki. 4 osoby się zmieszczą na luziku. Rozpinany jest też z tyłu, więc można zrobić przeciąg. Po jakimś czasie trzeba impregnować materiał ( PRZECIEKA NA SZWACH ) no chyba że coś producent wymyślił. Mój jeździ na rybki już z 5 lat.

gregor
Do spania od biedy by się nadał. Ja tam czasem przymknę oko, ale tylko wtedy jak jestem bardzo zmęczony i usnę na fotelu.
sumowapasja.pl/images/imagehost/eb2d67726e3eabe63d2aeaa6fe9f85b6.jpg

Robert
Nie no gregor ja wiem ze MY to co innego i pod chmurka możemy kimać ,na drzewie na galeziach ,na trawce itd .itd ... ale kolega jak zauwazyles pisze ze chce miec towarzyszkę na wyprawach wiec ...... musi troche sie postarać by niezniechęcic połowicy , i wiesz musi być komfortowo ,zacisznie i milo i sympatycznie ;-)
Mi tez by starczył taki namiot . bo wieczorekim wystawiam stolik, krzesła wstawiam łózko i normalnie 5 gwiazdek
a tak z ciekawości ile taki szałasik kosztuje

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.28
21,368,460 unikalne wizyty