Aby w pełni korzystać z serwisu ../ należy się zarejestrować.
Można to zrobić
TUTAJ
Zapraszamy na SUMOWA PASJA - Forum sumowe - Forum wędkarskie o sumach
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

Translate

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Aktualnie online

· Goście: 2

· Użytkownicy:

· Łącznie użytkowników: 2,502

· Najnowszy użytkownik: komos

NASZ FANPAGE

Zobacz temat

Drukuj temat
Semi
Robert masz pod zdjęciem powyżej link do alledrogo.
Wędkuję ponieważ jestem uzależniony od kontaktów z naturą. G

robix
A moze coś takiego , nie znam sie ale wrzucam.

Edytowane przez robix dnia 03.02.2016 20:34

Robert
Ale ja chce w zielonych kupićA ,czyli od Lukasza linkowni potrzebuje ,te z alledrogo sa u mnie w EuroAGD za 68zeta ciekawią mnie te sześciokątne

Karol Krause
Dzisiaj dotarl... Q
Teraz pozostaje dobranie kijka i kolejny zestawik do verta prawie gotowy- tym razem przyszła kolej spróbowania sił z multiplikatorem

Dziękuje Robert I

[img][URL=http://sumowapasja.pl/imagehost.php?p=image&id=5811]sumowapasja.pl/images/imagehost/9295a647af97c78d5ab67a6418ed0b97.jpg
Edytowane przez Karol Krause dnia 05.02.2016 12:48
MONSTERFISHING
C&R Karol.

robix
Niech kręci jak najdłużej U

Martin Kowalski
Mamy jakiś hosting zdjęć ?
A oto i zakup U
sumowapasja.pl/images/imagehost/98b0d212c655eaa4c39af7cd0f9c89ce.jpg
Edytowane przez Martin Kowalski dnia 07.02.2016 09:03

Jacek Bartnik
Martin Kowalski napisał(aM

Mamy jakiś hosting zdjęć ?

Mamy na górze na pasku po lewej.

Slawomir Tabor
Martin opisz swoją łódkę i silnik . I
Bez zacinania nie ma łapania.
Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku.
Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności .
Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie .

Martin Kowalski
Slawomir Tabor napisał(aM

Martin opisz swoją łódkę i silnik . I

A więc tak, kadłub 4,3x1,5 - dość głęboki i pojemny by zapakować się na kilkudniową zasiadkę. Jak widać łajba zaopatrzona w manetkę i kierownicę, do tego podwójna podłoga z pompką zezowa. Silnik to Evinrude 35km, zaopatrzony w rozruch elektryczny ( w reszcie koniec z szarpaniem po nocy U ) - Pali na dotyk, i w 3 osoby na pokładzie łajba leci w slizgu bez najmniejszego problemu. Jestem na etapie zmiany sterociągu - rozwiązanie na linkach nie do końca mi odpowiada ( dość ciężko chodzi ). Do łajby mam hds'a 7 i minkote 55lbs, które właśnie czekają na instalację. Czekam też na oświetlenie, które powinno dojść po weekendzie (wstawiam taśmę ledową od wewnątrz, którą będę mógł włączyć i z kokpitu i z pilota. )

Wisniewski Michal
Gartki Martino, na prawdę fajnie to będzie hulać U Bark do lamusa?

Slawomir Tabor
Łajba duża no i silnik 35 koni to już ścigacz . Z tą taśmą ledową to dobry pomysł muszę u siebie w łódce nad takim oświetleniu pomyśleć .
Dziś byłem na zakupach po marketach z żonką pobiegałem remont się zbliża w domu to sobie przy okazji kilka gadżetów do łódki kupiłem .
Wieszaki do odboi , wieszaki do ubrań z nierdzewki do namiotu na łódkę , trochę narzędzi do polerowania stali .
Bez zacinania nie ma łapania.
Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku.
Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności .
Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie .

Martin Kowalski
Wisniewski Michal napisał(aM

Gartki Martino, na prawdę fajnie to będzie hulać U Bark do lamusa?

Dokładnie tak, do końca tygodnia chcę go wystawić na sprzedaż.

Lucas
Martin, fajna duża łajba ale ponton sobie zostaw jak chcesz być sumiarzem dobrze dostosowującym się do warunków. Ja w większości wypadków łowię w miejscach nieosiągalnych z brzegu, wtedy graty na łódź i heja ale w tym roku miałem miejscówkę z brzegu gdzie było w pytę sumów i nie trzeba było jeździć i szukać. Wtedy co? Trzeba było jechać z 5 km dalej, wodować łódź tylko po to, żeby wywieźć zestawy. No i kupiłem ponton kolibii km 240 i problem rozwiązany. A wcześniej miałem też ponton, który sprzedałem po zakupie łodzi...

Martin Kowalski
Lucas napisał(aM

Martin, fajna duża łajba ale ponton sobie zostaw jak chcesz być sumiarzem dobrze dostosowującym się do warunków. Ja w większości wypadków łowię w miejscach nieosiągalnych z brzegu, wtedy graty na łódź i heja ale w tym roku miałem miejscówkę z brzegu gdzie było w pytę sumów i nie trzeba było jeździć i szukać. Wtedy co? Trzeba było jechać z 5 km dalej, wodować łódź tylko po to, żeby wywieźć zestawy. No i kupiłem ponton kolibii km 240 i problem rozwiązany. A wcześniej miałem też ponton, który sprzedałem po zakupie łodzi...

Spokojnie, do wywożenie zestawu sumowego/karpiowego mam jeszcze mniejszy gumowy ponton z doczepianym silniczkiem elektrycznym, który mieszczę w większą reklamówkę.

Marek Bukowski
Spoko łódeczka oby dobrze służyła .I Silnika i ja kawałek większego chcę kupić pod łódkę i może na pontonie sprawdzić ,ale nastąpiły błędy logistyczne w serwisie i każą mi do kwietnia czekać jak woda opadnie Z [nie każdy model jest dostępny w Eu ] .

Daniel Gula
Fajna łódka I

https://www.facebook.com/agroplantstalowawola/
Mateusz Wisniewski
a takie małe zakupki bo po taniości było D sumowapasja.pl/images/imagehost/d20ea6e47a37a76d4a64697822fc4b37.jpg

Lemiux
Moje zakupy, w tym ten z AliEx. 8 splotów 1000m U
sumowapasja.pl/images/imagehost/d56bc907e66f3ac57b4acbcd49c7ccd3.jpg
sumowapasja.pl/images/imagehost/a4ecf6453203d7a1ea473dac40912475.jpg
Edytowane przez Lemiux dnia 09.02.2016 16:05

Martin Kowalski
Jak sie prezentuje ta pletka i jaki to jest konkretnie model ?

Lemiux
Martin Kowalski napisał(aM

Jak sie prezentuje ta pletka i jaki to jest konkretnie model ?

http://www.aliexpress.com/item/SeaKnight-Brand-1000M-Super-Strong-8-Strand-8-Weaves-PE-Braided-Fishing-Line-Wire-Multifilament-120LB/32252523043.html

4 spolotwa jest spooooro tańsza, ale 8 splotów parametry ma bardziej imponujące.
Wydaje mi się że jest minimalnie pogrubiona, ciężko ją przeciąć, nie jest bardzo woskowana. Wizualnie nie ma szans z WFT, ale cena jest tutaj niezbitym argumentem. Ktoś ma chęci ją przetestować? Chętnie podeślę kawałek.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.28
21,370,296 unikalne wizyty