Aby w pełni korzystać z serwisu ../ należy się zarejestrować.
Można to zrobić
TUTAJ
Zapraszamy na SUMOWA PASJA - Forum sumowe - Forum wędkarskie o sumach
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

Translate

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Aktualnie online

· Goście: 2

· Użytkownicy:

· Łącznie użytkowników: 2,502

· Najnowszy użytkownik: komos

NASZ FANPAGE

Zobacz temat

Drukuj temat
Martin Kowalski
Ja bym chętnie sprawdził, będziesz może na targach ?

Lucas
Zbrojenie przed sezonem się zaczęło na dobre D Ja dziś zakupiłem kolejny kijek od Longina X

Robert
No pochwal się nie bądź taki tajemniczy , co tam wyrwałeś

Lucas
To kijek zrobiony na blanku MHX SJ 9000-2. Generalnie pod okonie ale coś jeszcze nim będę dłubał ^

Lemiux
Martin Kowalski napisał(aM

Ja bym chętnie sprawdził, będziesz może na targach ?

Niestety nie, raz byłem i mam dość. Podaj adres na PW, wyślę Ci kawałek.

Marek Bukowski
Ładnie się zbroicie I .Do mnie zawitał motor Suzuki 30 na wtrysku T , trym automat,rozrusznik ręczny i mechaniczny i takie tam . 5 lat gwarancji .

sumowapasja.pl/images/imagehost/032421c311a8eea5e2071aaca6dcc11a_resized.jpg

Robert
Wow ,wow ,jest moc ,a pod co to teraz masz zamiar podpiąć .

Jacek Bartnik
No to pontonik będzie teraz fruwał Marku.D

Slawomir Tabor
Do pontonu Marek I
Bez zacinania nie ma łapania.
Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku.
Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności .
Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie .

Marek Bukowski
Silnik na długiej kolumnie 74kg ,śmiało można pływać na pontonie i przyda się też do łódki [ale jakiej jeszcze nie wiem ,własnoręcznie zrobione są zawsze najlepsze wiem bo miałem dwie ] .Najprzyjemniej pływa mi się po rzece tak do 20 km/h ,ale i czasami lubię trochę zabawy na wodzie dlatego go kupiłem .Miałem kupić silnik Yamaha 40 ale to już stacjonarny bardziej ,kręgosłup mam sztywny tego jeszcze dżwignę jak będę chciał .

Daniel Gula
Extra motorek , zazdroszczę I

https://www.facebook.com/agroplantstalowawola/
Andrzej Cecula
Marek piękny silniczek Ia co do gwarancji pamiętaj tylko o regularnych przeglądach serwisowych ja sobie takie odpuściłem ze względu że za daleko mam do serwisów i jak podliczyłem że przez te 5 lat prawie drugi silnik z tego wyjdzie to zrezygnowałem D

Mateusz Wisniewski
nonono Marku zacny motorek P

Janusz81
Się zbroicie Panowie I Nowe łodzie, silniki, multiki hehe. Będzie się działo w sezonie D
CATCH & RELEASE

Marek Bukowski
Pierwsze odpalenie .U

YouTube Video

Wisniewski Michal
Ładnie to to mruczy U

Mateusz Wisniewski
Pikna sprawa, Busch zacznie fruwać D

Marek Bukowski
Pracował tyko 2.0 minuty nawet się nie rozgrzał ,ciszej będzie chodził a na filmie to i stojak brzęczy .Yamahy z kilku metrów na wolnych już nie słychać prawie pod wiatr .ten podobno cichszy jeszcze .

Lucas
A więc nie mogłem przejść obok tego wszystkiego majdanu bez zaopatrzenia dla siebie. To moje skromne zakupy: zaciskarka, monofil, pierdoły do tworzenia zestawów, kotwice smary, ciężarki piaskowane, wyglądają fajnie, jakaś nowość od mikado. Zaczynam łowić na zestawy z monofilem, słyszałem wiele pozytywnych opinii. No i oczywiście wobek od Józka musiał być, czekam jeszcze na kilka dwunastek. Piękne wykonanie no i łowność, do tego sam Jakub Vagner przyszedł kupić Józka woblery chyba na okonie nilowe.

sumowapasja.pl/images/imagehost/914ca4e985c3152fe75fa22fac096574.jpg

No i mój sum pluszak dla dziecka na przyszłość, powiedziałem kiedyś, że to będzie pierwsza maskotka mojego dziecka ale skoro była okazja nabyć z Podpisem Jakuba to się skusiłem, a dziecko kiedyś tam będzie D Moja żonka z pluszakiem, a kalendarz już na ścianie-jeszcze raz dzięki.

sumowapasja.pl/images/imagehost/172366f7ebf75f3a6f8201f48a287c25.jpg

No i kolejny kijek od sportexa - magnus jigging 1820. Polecałem ten kijek ale został, więc musiałem go zabrać D

sumowapasja.pl/images/imagehost/81f717b747855de30b347c7eb8c4c076.jpg

Janusz81
Drobiazgi zawsze się przydadzą, a nowości trzeba testować. Kijek fajowy choć nie miałem nigdy Sportexa w łapkach. Gratuluję zakupów i oby się spisały w sezonie.

P.S. Napisz mi na priv co to jest położone na ścianie?
CATCH & RELEASE

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.30
21,370,618 unikalne wizyty