Fora partnerskie
Ostatnio dodane fotki
Nasz Banner
Translate
Logowanie
Aktualnie online
NASZ FANPAGE
Zobacz temat
Semi |
Dodany dnia 28.09.2016 21:49
|
Administrator Moderator Miejscowość: Warszawa/Janów Podlaski Postów: 2911 Data rejestracji: 30.09.2013 |
No dobra, to kiedy i gdzie, może Karasie by jechali to byśmy razem przyjechali.
Wędkuję ponieważ jestem uzależniony od kontaktów z naturą. |
|
|
SYMBIOZA |
Dodany dnia 28.09.2016 21:54
|
pasjonat Miejscowość: Gibon Postów: 457 Data rejestracji: 13.08.2013 |
Jak dobrze pójdzie to i ja przyjadę i będzie pierwsze wodowanie mojego nowego pływadła Dziś zrobiłem kilka przyponów na szczupłe i zrobiłem porządek w przynętach. Zatem - aby do weekendu - pozytywne myślenie i pogoda zamówione ps.podajcie na priw. kiedy i gdzie |
|
|
Slawomir Tabor |
Dodany dnia 28.09.2016 22:08
|
Tetryk III Miejscowość: Jadów Postów: 6140 Data rejestracji: 21.06.2013 |
No to umawiamy się na Lipieńcu rano w niedzielę o świcie lub jak wolicie u mnie o 6 . Telefony macie tak więc dzwonić jakby co . Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie . |
|
|
Lukasz Karasiewicz |
Dodany dnia 28.09.2016 22:41
|
pasjonat Miejscowość: Warszawa Postów: 1086 Data rejestracji: 24.06.2013 |
Niestety w ten weekend nie damy rady.
Uwolnij pasję |
|
|
Marek Bukowski |
Dodany dnia 28.09.2016 22:43
|
pasjonat Miejscowość: Postów: 1899 Data rejestracji: 13.12.2014 |
Nie wyrobię do niedzieli z swoim nowym pływadłem ,bo bym pewnie wpadł z żywcem . |
|
|
Longin Bojanowski |
Dodany dnia 29.09.2016 09:50
|
Właściciel strony Tetryk II Miejscowość: Legionowo Postów: 2165 Data rejestracji: 21.06.2013 |
Spotkanie odwołane W sobotę i niedzielę będą tam zawody Byłem kiedyś użytkownikiem FS. Ale wolę być tutaj. LONIEK, "TETRYK II" |
|
|
SYMBIOZA |
Dodany dnia 29.09.2016 10:59
|
|
|
|
SYMBIOZA |
Dodany dnia 29.09.2016 17:15
|
W pobliżu....na tych samych łąkach...są inne bajorka więc zawody nie przeszkodzą mi w weekendowych planach... A jak będzie zobaczymy |
|
|
Slawomir Tabor |
Dodany dnia 29.09.2016 18:35
|
Marcin dawno nie byłem na Kotle . Nie wiesz jak tam z rybkami .
Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie . |
|
|
Slawomir Tabor |
Dodany dnia 16.10.2016 18:35
|
Wiatr i zimno nie przeszkodziło mi ze znajomym Łukaszem pojechać na moje starorzecza . Wygrał zawody Łukasz ładnym szczupakiem , ja zaliczyłem okonia przy nogach kilka pobić i lekką kąpiel w lodowatej wodzie ochlapałem się w czasie zaliczenia 2 metrowej bobrzej nory . Widok zadowolonego wędkarza jest bezcenny . Jak go podebrać Następna niedziela z łódki w pogoni za szczupakiem który mi zwiał . Jutro do lekarza tak zmarzłem , szukam woderów neoprenowych . cdn. Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie . |
|
|
Robert |
Dodany dnia 16.10.2016 21:24
|
pasjonat Miejscowość: Postów: 1251 Data rejestracji: 07.08.2013 |
Haha a trzeba było drwić z kolegi ,Czyżbyś wodował swoja łajbę ??? |
|
|
Semi |
Dodany dnia 16.10.2016 21:31
|
Administrator Moderator Miejscowość: Warszawa/Janów Podlaski Postów: 2911 Data rejestracji: 30.09.2013 |
Ja wczoraj i dzisiaj też ze spinningiem po starorzeczach Bugu, wczoraj dwie godziny wytrzymałem i odpuściłem, silny wiatr ze wschodu 2 stopnie i odpadające palce. Złowiłem wczoraj dwa szczupaczki, jednego sikuta i 58 cm. Dziś też około 3 godziny i trzy szczupaczki, jeden sikut i dwa wymiarowe w granicach 55 cm.
|
|
Slawomir Tabor |
Dodany dnia 16.10.2016 21:55
|
Robert wodujemy Łukasz łajbę na Lipieńcu za tydzień w niedzielę rano i cały dzień spining . Pogoda nie istotna jak dziś wytrzymałem wytrzymam każdą . Będziemy szukać mojego zębatego z jednym okiem , co mi zwiał niedawno . Moja łódka jeszcze nie nadaje się do wodowania jak będzie gotowa to się dowiesz . Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie . |
|
|
Slawomir Tabor |
Dodany dnia 06.01.2017 16:42
|
Spacer z aparatem nad starorzeczami Bugu i oto takie widoczki . Kilku wędkarzy tz trzech na lodzie jeden niewymiarowy okonek . Lód na Szuminie 7 cm grubości Tak wygląda Bug przy Szuminie jeszcze płynie Wywłoka jeden wędkarz nie wchodziłem . Lipieniec cały skuty lodem lód cienki cały spękany zero wędkarzy . Są Gile jest mróz . Taki tam strumyk jeszcze płynie . Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie . |
|
|
Cecula Damian |
Dodany dnia 06.01.2017 19:18
|
pasjonat Miejscowość: Głogów Postów: 323 Data rejestracji: 16.07.2015 |
Slawomir Tabor napisał(a Spacer z aparatem nad starorzeczami Bugu i oto takie widoczki . Kilku wędkarzy tz trzech na lodzie jeden niewymiarowy okonek . Lód na Szuminie 7 cm grubości Tak wygląda Bug przy Szuminie jeszcze płynie Wywłoka jeden wędkarz nie wchodziłem . Lipieniec cały skuty lodem lód cienki cały spękany zero wędkarzy . Są Gile jest mróz . Taki tam strumyk jeszcze płynie . To wam Bug zimą zamarza? To nurt tam słaby jest |
|
|
Semi |
Dodany dnia 06.01.2017 19:22
|
Zamarza Bug, Narew i Wisła i inne rzeczki które znam jak mrozem porządnie przywali kilka -kilkanaście dni. Ale teraz te zimy takie nijakie to i słabe zamarzanie, kiedyś można było po rzece na Białoruś iść, znam nawet takiego co poszedł, a później odbierali go z Brześcia po tygodniu. Mówił ze więcej nie pójdzie tak tam zajebiście było.
|
|
Robert |
Dodany dnia 06.01.2017 19:33
|
pasjonat Miejscowość: Postów: 1251 Data rejestracji: 07.08.2013 |
A czemu tylko aparatem polowałeś,u mnie na jednym ze starorzeczy padł okoń 1kg -dosłownie padł |
|
|
Cecula Damian |
Dodany dnia 06.01.2017 20:00
|
pasjonat Miejscowość: Głogów Postów: 323 Data rejestracji: 16.07.2015 |
Semi napisał(a Zamarza Bug, Narew i Wisła i inne rzeczki które znam jak mrozem porządnie przywali kilka -kilkanaście dni. Ale teraz te zimy takie nijakie to i słabe zamarzanie, kiedyś można było po rzece na Białoruś iść, znam nawet takiego co poszedł, a później odbierali go z Brześcia po tygodniu. Mówił ze więcej nie pójdzie tak tam zajebiście było. Wisłę widziałem to momentami rwie kwestia jescze w jakim rejonie bo chyba o Płocku nie mówimy tak samo jak zupie rybnej na Urazie;) |
|
|
Mariusz Awarski |
Dodany dnia 06.01.2017 20:14
|
pasjonat Miejscowość: Włocławek Postów: 260 Data rejestracji: 30.11.2016 |
Co do grubości lodu na Wiśle, a dokładniej na Zalewie Włocławskim wstawię krótki cytat opisujący ucieczkę bułgarskiego kierowcy przed policją "Kierowca wyskoczył z kabiny ciężarówki zanim wjechała ona na lód i zdołał uciec. Sam pojazd wtoczył się na zamarzniętą taflę i przejechał jeszcze około trzech kilometrów samodzielnie. Auto zatrzymało się dopiero gdy zarwał się pod jego kołami lód" |
|
|
Mariusz Awarski |
Dodany dnia 06.01.2017 20:40
|
pasjonat Miejscowość: Włocławek Postów: 260 Data rejestracji: 30.11.2016 |
Powinienem dodać, że miało to miejsce jakieś 15 lat temu. |
|
Przejdź do forum: |