Aby w pełni korzystać z serwisu ../ należy się zarejestrować.
Można to zrobić
TUTAJ
Zapraszamy na SUMOWA PASJA - Forum sumowe - Forum wędkarskie o sumach
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

Translate

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Aktualnie online

· Goście: 2

· Użytkownicy:

· Łącznie użytkowników: 2,502

· Najnowszy użytkownik: komos

NASZ FANPAGE

Zobacz temat

Drukuj temat
darek81
Pewnie tą siekierką ktoś przerębel wykuwał &
Edytowane przez Jan Brzozowski dnia 27.03.2014 21:30

Longin Bojanowski
Super przyłów, Siekierka może się przydać gorzej było by jakbyś złowił starego gumofilca.D
Byłem kiedyś użytkownikiem FS. Ale wolę być tutaj.
LONIEK, "TETRYK II"

Damian Poweska
Longin Bojanowski napisał(aM

Super przyłów, Siekierka może się przydać gorzej było by jakbyś złowił starego gumofilca.D

Albo właściciela siekierki O

Szymon Kabacinski
Wywłokowa sierkierka ?D

Semi
Uciekłem wczoraj z Warszawy w swoje rodzinne nadbużańskie strony, więc dziś trze było potrenować przed Mańkowym wypadem. D Pojechaliśmy z bratem i jego synem na zatokę Bugu, gdzie można było połowić zarówno na starorzeczu jak i na rzece. Jak się staneło twarzą do rzeki do dwa i pół metra za plecami było starorzecze, świetne miejsce. Łowiliśmy na feederki i spławik. Rybki wyśmienicie współpracowały. Brały płotki i krąpie, niektóre nawet przyzwoite. Trafił się też szczupaczek na czerwonego robaka, chyba nawet miał wymiar. Siedzieliśmy gdzieś od 8.30 do 14.00, pomimo pięknego słonka wiało ze wschodu okrutnie i zimno, ale dało się od biedy usiedzieć co chwila ogrzewając łapy w kieszeni polaru.U
sumowapasja.pl/images/imagehost/e9bbba3c783b01190550cd6d134122e2_resized.jpgsumowapasja.pl/images/imagehost/9a6fee6d68ad54f596cf3cf078eea3f4_resized.jpgsumowapasja.pl/images/imagehost/029b67945b2e89ed0cf3cb8fce21ab01_resized.jpgsumowapasja.pl/images/imagehost/34859b76ce2fb05f7350ad4aa80aaa4c_resized.jpg

Szkoda że musiałem dziś wracać do Warszawy, jutro byśmy z bratem zrobili powtórkę. Ale to nic, za tydzień sobie u Mańka odbiję, już można powiedzieć że załatwiłem sobie piątek wolny także Maniek, będziemy na obiad u Ciebie.K
Wędkuję ponieważ jestem uzależniony od kontaktów z naturą. G

Slawomir Tabor
Swojskie klimaty. Gratuluje ,nabrałem ochoty , może i ja jutro na chwilkę skoczę nad Bug.

Jozek Pojedyniec
Fajna miejscóweczka,piyknie tam I
pojedyniec.com.pl

pojedyniec.com.pl
Mariusz Karpowicz
Semi napisał(aM
już można powiedzieć że załatwiłem sobie piątek wolny także Maniek, będziemy na obiad u Ciebie.K

No i elegancko, a u mnie tez zamierzacie bawić się w spławiczek i drgającą? Nie ma to dla mnie znaczenia, tak z ciekawości pytam.&

Semi
Mariusz Karpowicz napisał(aM
No i elegancko, a u mnie tez zamierzacie bawić się w spławiczek i drgającą? Nie ma to dla mnie znaczenia, tak z ciekawości pytam.&

A no się zobaczy, na wszelki wypadek oprócz spina wrzucę do bagażnika jakiś spławik i feederka. Lubię być przygotowany na różne ewentualności. Znając życie to i ze spinem ciężko będzie łazić, za duża integracja się szykuje.&

Mariusz Karpowicz
No nie znam Cie dobrze, ale cały dzień sie "integrować" to nie jest prosta sprawa- ja bym "integracje ograniczył do piatkowego i sobotniego wieczoru, ale pewnie sie nie uda.A

Jan Brzozowski

No nie znam Cie dobrze, ale cały dzień sie "integrować" to nie jest prosta sprawa- ja bym "integracje ograniczył do piatkowego i sobotniego wieczoru, ale pewnie sie nie uda.A

Proste nie jest, ale damy radę D
Życzę wszystkim sumów 2+ pozdrawiam, Tetryk I U

Mariusz Karpowicz
Jan Brzozowski napisał(aM
Proste nie jest, ale damy radę D

Wcale nie musimyH

Semi

Będzie się musiało udać, jakoś trzeba wrócić, więc piątkowy wieczór jak najbardziej się można integrować, w sobotę delikatnie się raczyć, żeby w niedzielę być na chodzie. A propo mój organizm strasznie walczy z trucizną, więc się męczę niemiłosiernie jak za dużo poczytam. Czym człek starszy tym gorzej, znam takich co mają odwrotnie, ja niestety coraz bardziej staję się małolitrażowy, więc muszę na siebie uważać i zajmować się bardziej wędkarstwem niż integracją.G
Edytowane przez Longin Bojanowski dnia 30.03.2014 22:35

Slawomir Tabor
Nie wytrzymałem i w południe nad wodę . Lipieniec starorzecze Bugu
kilka brań ,zero rybki na brzegu. Para zakochanych łabędzi płoszyła rybki

sumowapasja.pl/images/imagehost/41534f3c16e6c16d561c15412574a597.jpg

Moje wyśnione w zimie stanowisko

sumowapasja.pl/images/imagehost/431437126050b7b3cd78ea00638d11c4.jpg

Starorzecze bez wędkarzy to prawie cud .

sumowapasja.pl/images/imagehost/84576e27828b1a540f5ff58a914b1e9f.jpg

Mój sąsiad obudził się po zimie .

sumowapasja.pl/images/imagehost/193aed37eb376ececcecc2f872eb6854.jpg

W następną sobotę na szczupaczkach u Mańka .

Longin Bojanowski
Semi napisał(aM

Będzie się musiało udać, jakoś trzeba wrócić, więc piątkowy wieczór jak najbardziej się można integrować, w sobotę delikatnie się raczyć, żeby w niedzielę być na chodzie. A propo mój organizm strasznie walczy z trucizną, więc się męczę niemiłosiernie jak za dużo poczytam. Czym człek starszy tym gorzej, znam takich co mają odwrotnie, ja niestety coraz bardziej staję się małolitrażowy, więc muszę na siebie uważać i zajmować się bardziej wędkarstwem niż integracją.G

Widocznie czytasz byle jakie książki. Weź się za mądrzejsze.I
Byłem kiedyś użytkownikiem FS. Ale wolę być tutaj.
LONIEK, "TETRYK II"

Mariusz Kulinski
Najlepsze są te drukowane w domu -duża czcionka i oczy nie boląM

Maciek Nawrocki
Niedzielny wypad na WisłęI. Kolega zrobił mi fotkę podczas chłodzenia...wiadomo czegoD. Nie szło wytrzymać w spodniobutachP

sumowapasja.pl/images/imagehost/b43ad6b6d1d175b690409e79585a6621.jpg

Szymon Kabacinski
Ale cudaśne miejsce jaziowo, kleniowo , boleniowe U Cudna ta Wasza Wisła. Muszę tam zajrzeć .

fedors
A ja też byłem na rybkach.
1 dzień wypad z USTKI, 2 dzień z DARŁOWA.
Kilka przyzwoitych dorszyków zameldowało się na pokładzie

sumowapasja.pl/images/imagehost/0c2b5137079dd93dbf557701b2daacc4_resized.jpg

sumowapasja.pl/images/imagehost/3facba8e1af8fc4be1b737c9228e8e26_resized.jpg

sumowapasja.pl/images/imagehost/8e5c4ebc2c0e7ef69e908d49f138759b_resized.jpg

Pozdrawiam.
SEBA
Edytowane przez Jan Brzozowski dnia 01.04.2014 19:31
Też kiedyś byłem na innym forum i wolałbym tego nie pamiętać.

Jan Brzozowski
Fajne te dorsze I
Życzę wszystkim sumów 2+ pozdrawiam, Tetryk I U

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.32
21,362,134 unikalne wizyty