Aby w pełni korzystać z serwisu ../ należy się zarejestrować.
Można to zrobić
TUTAJ
Zapraszamy na SUMOWA PASJA - Forum sumowe - Forum wędkarskie o sumach
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

Translate

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Aktualnie online

· Goście: 1

· Użytkownicy:

· Łącznie użytkowników: 2,502

· Najnowszy użytkownik: komos

NASZ FANPAGE

Zobacz temat

Drukuj temat
Daroslawp
# Janku, piękna sztuka
Pasja jest czymś, co pozwala przeżyć nie tylko długość życia, ale także jego Wielkość B)

sumowapasja.pl
Szymon Kabacinski
Cudny, gratulation U

Jan Brzozowski
Dzięki, chłopaki U
Rybka, jak rybka. Łowiłem już większe karpie, ale na spina takiego kolosa jeszcze nie. Ten piękny hol na długo zapadnie mi w pamięć Cygaro
Życzę wszystkim sumów 2+ pozdrawiam, Tetryk I U

Lucas
No gratulacje U I ja miałem się jeszcze wybrać na rybki jutro ale jadę oglądać silnik nad Zegrze i raczej nie połowię... Ale za to będę miał czym śmigać w sezonie D X

Jacek Wrobel
Spisałeś się Jaśku, ładna bestiaD
Aby stać się lepszym, nie mu­sisz cze­kać na lep­szy świat.
Phil Bosmans

Mateusz Harezlak
Fajny karpik na spina, gratuluję Janku &

Mariusz Kulinski
Gratuluje rybki ,ja wczoraj zakończyłem sezon ze spinem i trafił się szczupaczek 45cm a drugi się spiął-ważne ,że się przewietrzyłem i coś się działo.

Semi
Byłem dziś z bratem nad Bugiem z feederkami, połowiliśmy ładnych krąpików, brat złowił dwie śliczne płotki. Zmarzłem co nieco, bo pojechaliśmy motorkami( samochodem po nocnej ulewie by się nie dojechało), ale pierwsze ryby w tym sezonie złowione.D
Wędkuję ponieważ jestem uzależniony od kontaktów z naturą. G

Jan Brzozowski
Sezon zaczęty rybkami, tak trzymać I
Życzę wszystkim sumów 2+ pozdrawiam, Tetryk I U

Slawomir Tabor
Semi siedzę w domku bo karty nie chcą mi sprzedać .Mam spokój do 15 stycznia. Że się Tobie chciało pogoda nijaka siąpił deszcz ale sezon rozpocząłeś.I
Bez zacinania nie ma łapania.
Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku.
Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności .
Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie .

Semi
Ja też jeszcze nie płaciłem, pojechałem z bratem, przede wszystkim obadać ten odcinek rzeki, przy okazji odstąpił mi na godzinkę jednego feedera i połowiłem sobie dopóki nie zmarzłem. Wogóle to nie miałem w planie jechać na ryby, ani porządnego ubrania, ani sprzętu nie brałem na wieś. U mnie też lało , całą noc aż do 7.00, później coraz mniejszy, a przy mżawce to już można było jechać. Z opłaceniem karty też czekam do 15 stycznia, może coś się dogadają okręgi między sobą.
Ludzi było sporo, znajomy złowił nawet karpika w granicach trzech kilogramów, a drugi mu urwał przypon. Wszystko na czerwonego robaka, na białe, kukurydzę i inne przynęty lipa.

Slawomir Tabor
Ludziska walą nad wodę ,pogoda w miarę 8 *C zero wiatru słoneczko , ciekawe czy rybki współpracują.
Bez zacinania nie ma łapania.
Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku.
Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności .
Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie .

Daroslawp
Pogoda I klasa, gorzej po drugiej stronie globu, trzeba korzystać dopóki można.
Pasja jest czymś, co pozwala przeżyć nie tylko długość życia, ale także jego Wielkość B)

sumowapasja.pl
Semi
Dzień wolny, piękna pogoda więc skoczyłem nad Kanał Żerański do Kobiałki powygrzewać się w słońcu i połowić. Brały drobne leszczyki i krąpiki. Było co robić do tego stopnia, że zająłem się feederkiem a odpuściłem sobie spławikówkę.
sumowapasja.pl/images/imagehost/3992e8339812c76a7f38ef59fbcdca5b_resized.jpg
sumowapasja.pl/images/imagehost/39398de69b9ac93dbf2eeb6711f34317_resized.jpg
sumowapasja.pl/images/imagehost/47deaf32a0df15b356e7a18069aeabb0_resized.jpg

Semi
Dziś kolejny wypad w to samo miejsce co wyżej nad Kanałem Żerańskim. Ludzi sporo, więc łowiłem trochę w prawo od tego miejsca co ostatnio. Rybki współpracowały zarówno na feederze jak i spławikówce. Złowiłem jazia, trochę krąpi, kilka leszczyków, wzdręgę, dwa japońce dłoniaczki i kilka płotek i masę uklei. Ryby nie grzeszyły wielkością lecz sam pobyt nad wodą z kijem w dłoni przy takiej aurze sprawiał wielką radochę. Do tego częste brania i co tu człowiekowi więcej do szczęścia potrzeba.D

Krzysztof Poniewierski
Gratuluję Semi U
Wlasnie o to chodzi by się "wywietrzyć" U
Pielęgnując pasję U
K-Pon

Bobo team
Znaczy się wiosna na całego Radość U mnie podobno " płotka idzie " ...

Damian Poweska
Każdy dzień z wędką nad wodą jest udany I

Jacek Wrobel
...to prawda, szczera prawda. W sobotę mój kumpel zrobił sobie 8 godzinne wietrzenie z federkiem, złowił amurka, 4 przyzwoite leszcze i kilkanaście maluchów, dwa karpiki, kilka jazi, bolenia, płocie...grube płocie, kilka okoni i 40-taka lina. Normalnie jak pojechałem do niego nad wodę to ni mogłem uwierzyć, zresztą on sam był zaskoczonyD Dziś już była kiszka, dzień do nocy!!!
Aby stać się lepszym, nie mu­sisz cze­kać na lep­szy świat.
Phil Bosmans

Slawomir Tabor
Dziś miałem objazd leśnych bajorek i żwirowni.
Jedno branie tz siekierka na małą gumkę Z.

sumowapasja.pl/images/imagehost/aa77ccb28191a164bfbe8f6c7dd0efff.jpg

Odnalazłem kilka starych miejscówek na szczupaczka .Wszystko zarośnięte i niedostępne chyba ludziska zapomnieli że tam są rybki, aby do maja. Przydała by się Arturowa szuflandja na te bagna bo pontonu szkoda ciągać .
Edytowane przez Slawomir Tabor dnia 27.03.2014 19:33

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.32
21,361,302 unikalne wizyty