Fora partnerskie
Ostatnio dodane fotki
Nasz Banner
Translate
Logowanie
Aktualnie online
NASZ FANPAGE
Zobacz temat
Robert |
Dodany dnia 24.06.2019 18:24
|
pasjonat Miejscowość: Postów: 1251 Data rejestracji: 07.08.2013 |
Mariusz Kulinski napisał(a Robert-nie wywożę nigdy zestawów sumowych poza szerokość łowiska oraz w szlak żeglowny.Bojki mam w kolorze fluo, plecionka też jasna.W zasadzie jeśli wywożę dalej niż 30m to tak żeby nikomu nie wadzić.Wszystko można zrobić z głową i czubek własnego nosa nie jest tu priorytetem.Niestety niektórzy myślą inaczej, że są pępkiem Świata i mają gdzieś innych, i to o nich mowa.Nie ma co generalizować ,ale jest trochę takich. I chwała Ci za to ,ale sam wiesz jak jest w większości |
|
|
Slawomir Tabor |
Dodany dnia 01.08.2019 07:41
|
Tetryk III Miejscowość: Jadów Postów: 6140 Data rejestracji: 21.06.2013 |
Wczoraj podjechałem ze znajomym nad starorzecze . Zero wędkarzy co się dzieje czyżby skończyły się ryby . Kilka rzutów spiningiem jest szczupak lekko ponad wymiar . Później kilka ataków i nieskuteczny hol , Tayaha za sztywna na takie rybki . Szczupaki co dziwo atakowały wszystkie przynęty a znajomy złowił największego szczupaka na woblera boleniowego . Cieszy to że jeszcze coś pływa w naszych wodach , małe ale pływa . Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie . |
|
|
Slawomir Tabor |
Dodany dnia 16.08.2019 18:09
|
Dziś z przerażeniem patrzyłem na starorzecze Kocioł . Woda brudna na powierzchni zbiera się piana . Źle to wygląda , obym nie miał racji . Po kilku rzutach przeniosłem się na Bug bo plecionka kolor zmieniła z żółtej na brązową . Szczupaki ani okonie nie dały sie przechytrzyć za to bolenie dawały czadu . Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie . |
|
|
km73 |
Dodany dnia 17.08.2019 21:49
|
pasjonat Miejscowość: Warszawa Postów: 1614 Data rejestracji: 10.12.2013 |
A mój kanałek na pusto. Pełnia mu nie służy.
Pozdrawiam, Maniek2, km73 Night Hunter |
|
|
Semi |
Dodany dnia 18.08.2019 14:41
|
Administrator Moderator Miejscowość: Warszawa/Janów Podlaski Postów: 2911 Data rejestracji: 30.09.2013 |
Ja też pograsowałem dwa dni u siebie po starorzeczach, złowiłem 6 linków, trochę japońców i wzdręg i jednego złociaka. Wędkuję ponieważ jestem uzależniony od kontaktów z naturą. |
|
|
Slawomir Tabor |
Dodany dnia 18.08.2019 15:21
|
Tomek chyba sie trzeba do Ciebie wybrać .Ładne rybki i wymiarowe .
Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie . |
|
|
km73 |
Dodany dnia 18.08.2019 22:12
|
Semi, ładne rybki Pewnie Nasi dzwonią do Ciebie po wąsatego żywca. Ja urlop, Warka - Pilica. Wody mało. Dzisiaj kilka kleni 25 - 27 i kilka okoni. Wyczaiłem ciekawą przykosę. 1,5 głębokości i długa rynna. Pobudka 4:30. Czekam na nowe PB klenia, czyli więcej niż 52 cm. No i jest szansa na jazia, 50+. Ostatnio taki rozgiął mi małą kotwiczkę i spadł. Pozdrawiam, Maniek2, km73 Night Hunter |
|
|
Slawomir Tabor |
Dodany dnia 15.09.2019 00:01
|
Dwa dni spędzone nad i na wodzie Wywłoka i Lipieniec . Wczoraj trzy niewymiarowe szczupaczki . Dziś jeden lekko ponad wymiar i jeden maluszek . Woblery Widły biją wszystkie przynęty na głowę albo taki fart . Znajomy znowu chwalił obrotówki . Pierwsze popołudnie na łódce . Silnik Haibo M250 sprawdzony , pracuje cicho i równo . Po powrocie do domu na akumulatorach 2x 12V , 100Ah 12,6 V . Może jak się naładują przez noc jutro poprawka . Nawet wyrwany ze stawu palec nie przeszkadzał mi przy kręceniu korbką . Znajomy nakręcił film z pływania może coś zmontuje z kilku wypraw . Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie . |
|
|
Slawomir Tabor |
Dodany dnia 22.09.2019 20:47
|
Dziś 4 godziny biczowania starorzecza Wywłoka z łódki dwa niewymiarowe szczupaki i jedna ukleja na haku gumy . Kilku spiningistów zero wymiarowych szczupaków . Duża cześć prawostronnej Wywłoki zarasta tam gdzie kiedyś było 1 metr wody teraz widać dno . Tu sobie odpoczywam. Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie . |
|
|
Slawomir Tabor |
Dodany dnia 03.11.2019 16:44
|
Straciłem cierpliwość do drapieżników . Taka piękna pogoda a tu jedno pobicie , ogon do góry i tyle go widziałem . Znajomy za grzbiet takiego 60 cm szczupaka wyholował , śmiechu było co nie miara . Zanim nie znalazł się na brzegu metrówka była . Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie . |
|
|
km73 |
Dodany dnia 04.11.2019 11:05
|
Kumpel na ostatnich zawodach podhaczył za kapotę leszcza 1,5 kg. Zanim pojawił się na brzegu, to też liczyli punkty za szczupaka 80+.
Pozdrawiam, Maniek2, km73 Night Hunter |
|
|
Slawomir Tabor |
Dodany dnia 20.03.2020 06:32
|
Nad Bugiem jeszcze zima ,zero brań . Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie . |
|
|
julian |
Dodany dnia 15.04.2020 23:32
|
pasjonat Miejscowość: Warszawa Postów: 90 Data rejestracji: 09.04.2017 |
Tak się zastanawiałem gdzie ? gdy trochę zelży ta chińska franca. W grę wchodziły okolice Pogorzelca lub Góra ( starorzecze Narwi lub ,,wyspy " ) ale jak tą Wywłokę i Lipieniec zobaczyłem . Gdy tylko pogoda znośna się zrobi taka na całodniowy wypad .To zdecydowanie Wywłoka lub Lipieniec. Tym razem wzdłuż wału pojadę . Tak jak napisaliście Ckni mi się Qarwa ckni . |
|
|
Slawomir Tabor |
Dodany dnia 15.04.2020 23:54
|
Julian jak tylko będzie można polować na zębacze zapraszam na łódkę na Lipieniec . Dwa razy na Wywłoce z łódką byłem , wole Lipieniec . Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie . |
|
|
julian |
Dodany dnia 16.04.2020 13:52
|
Rozumiem że wstępnie na początek maja jesteśmy umówieni. Co do łódki to raczej zapalonym spinningistą nie jestem ale dobrze by było pogadać - udzielił byś paru wskazówek . Byłem od strony wału - taki cypelek tuż obok ujścia ,potem dwa razy od strony drogi z Brzuze gdzieś pod koniec . Jedno co mi się podoba że skuter mam na oku bo z doświadczenia wiem ( raz lusterko mi urwano ,drugim razem wywrócono) że różne sq.....syny chodzą nad wodą .A tak w ogóle to : 501-224-978 do 23.00 można śmiało dzwonić . Ps. Co zaś się tyczy ,,miejscówki " to jeżdżę Sam !!!! i pepla nie jestem - mam nieprzyjemne doświadczenie . Pozdrawiam . |
|
|
Slawomir Tabor |
Dodany dnia 01.05.2020 21:12
|
Wyjazd o świcie żeby konkurencję wyprzedzić a tu szok ludzików nad wodą dużo , koronowirus nie straszny . Kampery , namioty parasole o 9 sześć środków pływających na wodzie . Sezon rozpoczęty trochę ponad wymiarowym okonkiem dwa małe szczupaki . cdn. Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie . |
|
|
Slawomir Tabor |
Dodany dnia 03.05.2020 22:16
|
Tak na szybko o 16 na rybki . Zero kontaktu z rybą tylko ładne widoki . Zmoczyło nas trochę , znajomy dwa ładne okonki trafił ja polowałem za czymś większym . cdn. Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie . |
|
|
km73 |
Dodany dnia 04.05.2020 21:26
|
Sławku, ładne widoki tam. Pozdrawiam, Maniek2, km73 Night Hunter |
|
|
Slawomir Tabor |
Dodany dnia 04.05.2020 21:31
|
Ma się rozumieć Maniek . Nie samymi rybami człek żyje , ale od czasu do czasu jakiś słusznej wielkości zębacz mógłby zgłupieć i dać się oszukać . Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie . |
|
|
julian |
Dodany dnia 05.05.2020 14:07
|
Byłem wczoraj na Wiśle okolice plaża romantyczna . Nawet klamotów nie wyciągnąłem ani zdjęć nie zrobiłem .Myślałem przyjadę trochę później poniedziałek mniej ludzi .O jak się myliłem , tłumy i ,,kibiców " co niemiara . Po za tym straż miejska na przemian z policją szalała !!!! Nie moje miejsce nie moje klimaty . Pozdrawiam . |
|
Przejdź do forum: |