Aby w pełni korzystać z serwisu ../ należy się zarejestrować.
Można to zrobić
TUTAJ
Zapraszamy na SUMOWA PASJA - Forum sumowe - Forum wędkarskie o sumach
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

Translate

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Aktualnie online

· Goście: 2

· Użytkownicy:

· Łącznie użytkowników: 2,502

· Najnowszy użytkownik: komos

NASZ FANPAGE

Zobacz temat

Drukuj temat
Mateusz Harezlak
Jeszcze dodam kilka fotek ode mnie. Sumy nie zostały złowione "dziś na rybach", ale wszystkie są z 2014 M

sumowapasja.pl/images/imagehost/f91e7bd31e1a6d1e6ce7819d455e80a4.jpg

sumowapasja.pl/images/imagehost/ba29740b60158845c01eb67e2e88f920.jpg

sumowapasja.pl/images/imagehost/e9e6a9f4f2c32b762aa07d6b43ac27bf.jpg

sumowapasja.pl/images/imagehost/2c767b7b45e3f2c6d3943522fffa8ce7.jpg

sumowapasja.pl/images/imagehost/1ecf46f2af07442a85bde490d1af94f3.jpg

sumowapasja.pl/images/imagehost/abf567c58e232734e22f4e1b09197d49.jpg

sumowapasja.pl/images/imagehost/095752edd620b94f058ea315f5845491.jpg

Lucas
Mateusz piękne ryby! U mnie na razie same krótkie ale już niedługo... D

marcin
Gratulacje Kolego. Piękne rybki, a zapytam z ciekawości jaki silnik masz na swoim plywadełku?

Longin Bojanowski
Janek trolujeU

sumowapasja.pl/images/imagehost/4f98188026d9e5b54fe4397ebee25777_resized.jpg
Byłem kiedyś użytkownikiem FS. Ale wolę być tutaj.
LONIEK, "TETRYK II"

Jan Brzozowski
Haha, wkurzyłem się, bo ani pobicia nie było G
Życzę wszystkim sumów 2+ pozdrawiam, Tetryk I U

MarcinMistkowski
W nocy z soboty na niedziele jedno branie na karaska 20cm , zerwał zrywkę i pojechał ostro ale puścił i nie trafił w hak. Po śladach na karasku obstawiam metrowego malucha prawdopodobnie.

Na fidera była zabawa z drobnicą,okonki waliły we wszystko co czerwone,największy 18cm , karaś 20cm co poszedł na żywca , małe jaźki i płotki . Ogólnie noc przespana na czuju U

Slawomir Tabor
Mateusz ładnie połowiłeś. J

Mariusz Kulinski
Dwie nocki na Warcie ,spinning i stacjonarka na bojkę -niestety bez rezultatuE

Mateusz Harezlak
Marcin, silnik to dwusów Wietierok 8KM, ale na 2015r planuję już zakup silnika 4T.

marcin
Tak tez mi się wydawało.Ja wlaśnie szukam jakiegoś spalinowego raczej używki ze wzg na funduszeU, a te rosyjskie cenowo świetnie wyglądają tylko obawiam się o to jak pracują.G

Lucas
Wczoraj byłem trochę popływać za sumem, niestety pierwszy wyjazd w tym roku bez kontaktu z rybą. Testowałem nowe łowisko oddalone ponad 100 km ode mnie, więcej tam nie pojadę D

Slawomir Tabor
Przyjedz do mnie na Bug Łukasz .Q

tomek sztanka
marcin napisał(aM

Tak tez mi się wydawało.Ja wlaśnie szukam jakiegoś spalinowego raczej używki ze wzg na funduszeU, a te rosyjskie cenowo świetnie wyglądają tylko obawiam się o to jak pracują.G

Szukaj na Marinie w całej Polsce ale jak masz kogoś za granicą to jak najbardziej u kierowników i bosmanów oni mają z pierwszej ręki, tanie z wyprzedaży najlepiej posezonowej. Internet..., wszelkie Fora.

Lucas
Slawomir Tabor napisał(aM

Przyjedz do mnie na Bug Łukasz .Q

Sławek to jest siedleckie? Może bym i wpadł ;-)

Mateusz Harezlak
Ja wczoraj wybrałem się nad Odrę na krótką nockę. Dwa sumy dały się nabrać na żywczyka przywiązanego do zrywki U
sumowapasja.pl/images/imagehost/b3e3e393c77e35a4a3f3cbd1e429b5dc.jpg

sumowapasja.pl/images/imagehost/cf71c54f1db0c3c0bf0ad01f45797c6c.jpg

Najprzyjemniejsza chwila czyli powrót suma do domu ;)
sumowapasja.pl/images/imagehost/e1c40ee217e167748ace2e67f7c6a58e.jpg

sumowapasja.pl/images/imagehost/239aec75888e5ab19aa7e129efe443f1.jpg

Pozdr.

Robert
Pięknie Mateusz połowiłeś .Brawo ,ja wczoraj bylem na Bugu jeden króciak na pijawkę i zero na zrywkę z żywcem ,żywiec czeka na 3 probe -tak to ten karpik ze zlotu- skubany jak nie padnie podczas 3 zasiadki to zwracam mu wolność .

Slawomir Tabor
Mateusz chyba ma swoje pięć minut . Wypuszcza sumki , to same po obiad przychodzą . J

marcin
Kolego Robercie,a gdzie wędkujesz na Bugu jeśli to nie tajemnica? Byłem w niedzielę w Szuminie, w sumie pierwszy raz w tamtych stronach i wygląda to dość ciekawie, zwłaszcza w miejscu gdzie starorzecze lączy się z rzeką. Łowiłeś może w tamtych okolicach?

Slawomir Tabor
Marcin ostatni łowiliśmy tam w kilku z tego forum. Na sumka trzeba popłynąć na wyspę i z niej stawiać zestawy. Można też dookoła Szumina pojechać i stawiać zestawy na Przerwańcu ale tam wszędzie mocno ciągnie bo to nowe koryto Bugu i będziesz po stronie nurtu , lepiej od strony wyspy .

marcin
Rozumiem ze ta spokojna woda to jest stare koryto a tutaj gdzie płynie przez las jest tzw Przerwaniec? Objeżdżałem tam właśnie jak piszesz i trafiłem na takie zakole- dojechałem do samej wody i faktycznie wszędzie mocno ciągnie, natomiast na drugim brzegu jest przykosa tylko ciekawe jak z głębokością....
Wczoraj mnie podkusiło i pojechałem na kilka godzin do Starczewic z rosówkami, ale same kijanki 40+/-cm.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.30
21,364,171 unikalne wizyty