Aby w pełni korzystać z serwisu ../ należy się zarejestrować.
Można to zrobić
TUTAJ
Zapraszamy na SUMOWA PASJA - Forum sumowe - Forum wędkarskie o sumach
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

Translate

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Aktualnie online

· Goście: 2

· Użytkownicy:

· Łącznie użytkowników: 2,502

· Najnowszy użytkownik: komos

NASZ FANPAGE

Zobacz temat

Drukuj temat
Kiersnowski Artur
Na kółkach
sumowapasja.pl/images/imagehost/aaae20150091948677575754f818d9e3.jpg

Tak będzie uchwyt zamocowany
sumowapasja.pl/images/imagehost/916c714c2895200690ef067114ba3d90.jpg

Kółka w górze, widoczne również założone nakładki na siedziska z założonymi Torbami na szpej.
sumowapasja.pl/images/imagehost/7227223f1382eced724fbaa5d7c9979c.jpg

Od dziobu z napompowanym kilem.
sumowapasja.pl/images/imagehost/ba3ae20e38f975b77ec8fdadd0f23f06.jpg
Koniec żartów Panowie. Zaczęły się schody.

Karabin czasem sam strzela, ale trafiać to trzeba umić.

Kiersnowski Artur
Mariusz, tylko rób z nierdzewki. Ocynk zaraz zardzewieje a zwykłe alu nawet nie obejrzysz się jak się utleni i odpadnie.

Mariusz Kulinski
Wszystko będzie z nierdzewki ,już nad tym pracuję ,przy okazji będzie mocowanie do przetwornika i uchwyty trollingowe do wędek.

Slawomir Tabor
Artur ładny zakup I, czekam na wizytacje Bugu .

Kiersnowski Artur
Pierwsze testy niebawem U U U. Zaszczytu dostąpi najpierw Narew i Wisła. Szuflandię pewnie niedługo wystawię do sprzedaży.

Koz@k
No to się Artur nieźle uzbroiłeś mam nadzieje że dostąpię zaszczytu wypróbowania Twego nabytku na wodzie.Fishing2
Łowię, analizuję, poprawiam.. i łowie jeszcze więcej.
Determinacja to mój atut.

IZachęcam do polubienia mojego funny page na FBI
https://www.faceb...hobsessive

Kiersnowski Artur
Jak będzie okazja to na pewno I

Robert Pytka
No i poszukiwania dobiegły końca, jest już mój wymarzony kijek. Sportex Jolokia Jigging 100-200g, świetny kij. Lekki-209g, bardzo czuła szczytówka i power w dolniku, że chyba by mi zbrakło pary by ją złamać U

W zeszłym sezonie używałem 1830 i powiem że to najlepszy kijek jaki miałem w ręku , w tej chwili mój ulubiony . Jednak zawsze jest jakieś ale Sportex aby zejść z wagi kija wstawił przednie przelotki jednostopkowe i tu jest minus tego kija . Miałem kilka akcji z krzakami i przelotki były prostowane więc trzeba uważać . A poza tym I

Lucas
Dla mnie też najlepszy jaki miałem w ręku, łowiłem takim samym na Padzie. Magnus ma wszystkie przelotki na dwóch stopkach ale lepiej mi leży jolka... Robert a co masz przy nim? Korbe czy multik?

jachu67
Artur: gratuluję zakupu ( ). Ja przerobiłem u siebie ławki. Teraz też jestem zadowolony. Musisz przyznać , że fajna zabawka.

Marek Bukowski
Team Waller jest na trzech stopkach i ok 100gram cięższy i droższy ale ładny kijek jestB

Robert Pytka
Dla mnie też najlepszy jaki miałem w ręku, łowiłem takim samym na Padzie. Magnus ma wszystkie przelotki na dwóch stopkach ale lepiej mi leży jolka... Robert a co masz przy nim? Korbe czy multik?

Ni jak nie mogę się przekonać do multiplikatora , miałem założony revo toro 61-hs , fajnie lekko ale czegoś mi brakowało poza tym miałem problemy z plecionką w multiku . Odpuściłem sobie na chwile obecna jest założony slammer i nie widzę innej opcji jak korba .

Kiersnowski Artur
jachu67 napisał(aM

Artur: gratuluję zakupu ( ). Ja przerobiłem u siebie ławki. Teraz też jestem zadowolony. Musisz przyznać , że fajna zabawka.

Wrzuć fotki i albo opisz co zrobiłeś U U.

Lucas
Ja znów zrobiłem zakupy D

Jednak zmieniam korbę na multik przy kiju do verta (wydaje mi się, że tak będzie wygodniej) i przechodzę coraz bardziej na ciemną stronę mocy hehe Topór

Avet SX już odebrany od Pawła, dzięki, że dałeś się namówić D

sumowapasja.pl/images/imagehost/35cc2b3403b89f6de11dac5f42eb230d.jpg

Taaaaki mały MOCARZ D

sumowapasja.pl/images/imagehost/d418b694bf870c7a6b8149c51a063489.jpg

I przyszedł mi uchwyt z nierdzewki robiony na zamówienie. Robił mi go chłopak z innego forum, cena z wysyłką 100 zł. Naprawdę kawał świetnej roboty.

sumowapasja.pl/images/imagehost/266f76b00e07085b95ff467795d09be2.jpg

Marek Bukowski
Multik wygląda na solidną wciągarkę nawet korba gruba pewnie z amelinium a jaka waga tego kręciołka I

pepe79
Łukasz, nie chwal się tak bo mi gul zacznie skakać C Ehhh, wyczułeś moment, że obecnie kieruję się na jasną stronę mocy, czyli korby. Chyba się starzeję O
Ale spoko, niech Ci służy dzielnie i dłuuugo. Ważne, że nie poszedł w obce ręce I

No ten uchwyt faktycznie bajera.

Marku, multik waży ok. 400gr. Cały z alu, a bebechy ze stali. Taki mały czołg.

Lucas
Lekka waga i moc nie zawsze idą w parze, tu akurat jedno i drugie jest odpowiednie D Paweł kiedy wpadnę na pogaduchy to go wezmę i sobie będziesz mógł pogłaskać D Niedługo Penn Atlantis 5000 będzie do sprzedania.

Slawomir Tabor
Łukasz daj namiary na tego fachmana od nierdzewki , może coś do łódki mi zrobi .
Zaczynają chłopaki szaleć z zakupami a ja tylko za ploter zapłaciłem a roboty nie widziałem podobno super spasowane połączenia palcowe .

Jan Brzozowski
No, ten Avet rzeczywiście odlotowa maszynka.
Ale i moje nie gorsze, mam ich już sześć, różnych rozmiarów. Razem mają jakieś trzysta trzydzieści lat.
Wykonane z kwasówki, tylko oś korbki jest z mosiądzu lub brązu. Bebechy są z utwardzanej stali. No i wszystkie japan made każdy z numerem seryjnym.

sumowapasja.pl/images/imagehost/5605ddff08438bfad3edf70b6e09bd61.jpg
Edytowane przez Jan Brzozowski dnia 24.04.2015 18:31
Życzę wszystkim sumów 2+ pozdrawiam, Tetryk I U

Lucas
Slawomir Tabor napisał(aM

Łukasz daj namiary na tego fachmana od nierdzewki , może coś do łódki mi zrobi .
Zaczynają chłopaki szaleć z zakupami a ja tylko za ploter zapłaciłem a roboty nie widziałem podobno super spasowane połączenia palcowe .

Sławku zapytam go czy chcę coś się bawić bo właściwie to napisałem do niego przypadkowo, dogadaliśmy co ma zrobić, zaufałem i jestem zadowolony ale on chyba nie zajmuje się na codzień takimi rzeczami.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.27
21,367,091 unikalne wizyty