Aby w pełni korzystać z serwisu ../ należy się zarejestrować.
Można to zrobić
TUTAJ
Zapraszamy na SUMOWA PASJA - Forum sumowe - Forum wędkarskie o sumach
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

Translate

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Aktualnie online

· Goście: 2

· Użytkownicy:

· Łącznie użytkowników: 2,502

· Najnowszy użytkownik: komos

NASZ FANPAGE

Zobacz temat

Drukuj temat
Jacek Bartnik
Wróciłem po dwóch nockach spędzonych nad wodą.Pogoda nie rozpieszczała -3 w dzień do tego galanty wiaterek,temperatura odczuwalna -10.Pojechałem dobrze zabezpieczony w drewno na ognisko,zabrałem pól przyczepy ,także jakoś przetrwałem.Rybki tym razem dopisały chociaż rekordów nie było. Złowiłem szczupaczka który mierzył 40 parę centymetrów i trzy sandacze 40,52,65 cm.Wszystkie rybki złowione na trupka i z piątku na sobotę.Wczoraj już brania ustały i nikt nic nie złowił.Wyprawa udana z jednym nie miłym akcentem(jakiś kutas zapierdolił mi parasol)Z

Najpierw była rozgrzewka.D

sumowapasja.pl/images/imagehost/c3c534125ea8d09c5962f6a5f1d6c88a.jpg

A później połowyU

sumowapasja.pl/images/imagehost/30c231c1a29aaee5fc59570a99e1ecd2.jpg

sumowapasja.pl/images/imagehost/18162f3fc75741be7caf865de196926d.jpg

sumowapasja.pl/images/imagehost/6022d2ab90657dfd9846ccf902a32154.jpg

Jeśli pogoda pozwoli to jeszcze mam zamiar się wybrać w tym rokuU

Lucas
Gratulacje Jacek, a mówią że ja jestem wariat U Nocki przy ujemnych temperaturach raczej są mi obce, chyba trzeba się na takich dobrze grzać K

Slawomir Tabor
Gratulacje Jacek J wytrwałość w wędkarstwie to podstawa , widać na załączonych zdjęciach.

Lukasz Karasiewicz
Gratuluje samozaparcia PanowieI Widzę Jacku, że niemiecki ocieplacz daje radęU
Uwolnij pasję

Jacek Bartnik
Lukasz Karasiewicz napisał(aM

Gratuluje samozaparcia PanowieI Widzę Jacku, że niemiecki ocieplacz daje radęU

Jak na zakup za 30 zł to jest rewelacyjnyI

Kedar
Też się chciałem wybrać tam gdzie lubię, na nockę, na taki zaciszny zbiorniczek na sandaczyka i co; już jest przymarznięty. Tego się obawiałem, jak zobaczyłem,że na oczku już zamarzło mi na ok. 4 cm. Również gratki za wręcz surwiwalowe podejście do wędkarstwa.

Jacek Bartnik
Niestety w Wielkopolsce już zamarzło.
Wczoraj pojechałem na rybki, zajechałem jak było ciemno.Rozpaliłem ognisko,rozłożyłem cały majdan.Pogoda bajka, zero wiatru plus trzy stopnie,po prostu rewelacja.Ubrałem spodniobuty,założyłem martwe rybki i wchodzę do wody,co by dalej rzucić zestaw.Po dziesięciu metrach okazuje się że pod wodą lód i z łowienia dupa.Pooddychałem świeżym powietrzem zjadłem kiełbachę i wróciłem do domu.Szkoda tylko że mam 90 kilometrów w jedną stronę,po drodze przejeżdżałem przez Jeziorsko i tam lodu zero.

Jan Brzozowski
Ja przed chwilą wróciłem z jeziorka. Lodu nie było, ryb też nie. Za to rybacy przywieźli trzy łodzie i od jutra będą czyścili jezioro z reszty ryb Topór
Życzę wszystkim sumów 2+ pozdrawiam, Tetryk I U

Slawomir Tabor
Panie Janku nie będą czyścili jeziora , to są kontrolne odłowy H bynajmniej tak się nazywa w PZW czyszczenie jezior ( prezesi muszą na gwiazdkę dostać premie ).

Jan Brzozowski
Otóż nie, Panie Sławku. Na wodach PZW Poznań nic się nie zmieniło, nadal są to wody dawnego PGRyb. I nadal jest tam uprawiana gospodarka rybacka. To oznacza wyłapywanie na wszelki możliwy sposób wszystkiego, co się rusza w wodzie.

Mariusz Kulinski
Dzisiaj spinning na Warcie koło Śremu.Kontakt z rybką był-dwa gluty 40cm &G

Koz@k
Nie zrozumiałem, co to znaczy kontrolowane odłowy, wiem co to rybactwo, czy kontrolują kondycję ryb czy ich po głowie czy poprostu rabunkowa gospodarka nieodpowiezialnych gospodarzy ubrana jest w piękne słowa i tłumaczona w ekologiczny sposób żeby społoczeństwo było spokojne.

Robert Dubis
Może to nie z dzisiaj ale nie wytrzymałem musiałem popływać U

YouTube Video

Witam pasjonatów wędkarstwa.X

Semi
Robert, weź no coś pokombinuj żeby dało się obejrzeć, bo krzyczy że film prywatny, a ciekawość zżera.G
Wędkuję ponieważ jestem uzależniony od kontaktów z naturą. G

Jacek Bartnik
Fajne ujęcie jak skubaniec świece zrobił.Gratulacje RobertI

Radek Uscinski
Kurde Robert i szczupakG ŁadnyI

Jan Brzozowski
Fajny zębol, Robert I

Slawomir Tabor
Filmik super I i te ujęcia pod wodą.

Mariusz Kulinski
Podwodny film super ,rybki najlepiej wyglądają w swoim środowisku.Graty I

Jacek Bartnik
Nie mogłem dzisiaj usiedzieć w domu i wyskoczyłem na starorzecza Warty ze spinem.Niestety rybki nie współpracowały.Jadąc przez Jeziorsko zrobiłem kilka zdjęć zbiornika,niestety obraz nędzy i rozpaczy.Zastanawia mnie polityka którą ktoś tam prowadzi kolejny ,raz spuścili prawie całą wodę.Tylko w jakim celu skoro lato suche,a śniegu zero.

sumowapasja.pl/images/imagehost/020531950ca16a5e0188550c52988ecc.jpg

sumowapasja.pl/images/imagehost/fd967ca927de1191503db408812a7c92.jpg

sumowapasja.pl/images/imagehost/e8842ced135a8c8b4b42f38ecb755e20.jpg

sumowapasja.pl/images/imagehost/d91b39450ab917924b2de6c8670a2903.jpg

sumowapasja.pl/images/imagehost/f57dcf3ce3ac09ff310673182ae30840.jpg

Brak słów na takie postępowaniejęzykI jak tam mają być ryby/

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.33
21,366,982 unikalne wizyty