Aby w pełni korzystać z serwisu ../ należy się zarejestrować.
Można to zrobić
TUTAJ
Zapraszamy na SUMOWA PASJA - Forum sumowe - Forum wędkarskie o sumach
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

Translate

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Aktualnie online

· Goście: 1

· Użytkownicy:

· Łącznie użytkowników: 2,502

· Najnowszy użytkownik: komos

NASZ FANPAGE

Zobacz temat

Drukuj temat
Slawomir Tabor
Nie wiem co o takich działaniach myśleć . Polska to dziwny kraj. Ostatni gasi światło . Szkoda że polityki na forum nie można uprawiać .Topór

Jan Brzozowski
Załóż se forum polityczne O
Życzę wszystkim sumów 2+ pozdrawiam, Tetryk I U

Slawomir Tabor
Se to se mogę ale kto do pierdla będzie mi paczki przysyłać . Kiedyś żeby zostać politykiem wystarczyło poleżeć na styropianie teraz trzeba co swoje odsiedzieć .

Pawel Brzuskiewicz
Ja już od środy tak sobie leżę i pokasłuję , z nosa lecą mi gile . Mam nadzieję , że z tego powodu nikt nie zechce mnie do polityki zaciągać . S

Jacek Bartnik
Ja właśnie powróciłem z wypadu na rybki.Miałem zostać do jutra niestety w nocy zaczęło zamarzać i nie było sensu siedzieć.Rybki nie współpracowały,ale przetestowałem komplet Prologic i śpiwór Tandem Baits Enforcer 4 Season Plus.Zarówno kombinezon jak i śpiwór przy temperaturze minus 9 w nocy spisały się wyśmienicie.W dzień przy minus 3 kurtkę od kompletu zamieniłem na ocieplacz,bo za ciepło mi było.W śpiworze spałem w samochodzie w samej bieliźnie termoaktywnej,do której jakoś wcześniej nie byłem przekonany.Poniżej klika fotek z wypadu.

Tak było wczoraj w południe.

sumowapasja.pl/images/imagehost/e069f6c9d0bb7fe3f9a8b3d38dd112ab.jpg

A tak dzisiaj rano o 6

sumowapasja.pl/images/imagehost/f8529ccbaedb99284a030936f6633833.jpg

sumowapasja.pl/images/imagehost/f9de8d184088e6f4f571e1281c322418.jpg

Jan Brzozowski
Super, Jacku U
Ja byłem wczoraj nad Odrą trochę porzucać, ale jedynym efektem były zamarzające przelotki i sztywna od lodu plecionka. Na dodatek przy wyrzucie złamał się kijek, którym mało co połowiłem w tym roku G

Mariusz Karpowicz
Bo twardym trza być, nie mientkim& Szacun Jacku U

Krzysztof Poniewierski
No bo Jacek to taki ukryty mors, podświadomie ciągnie Go na mróz P
Pielęgnując pasję U
K-Pon

Lucas
Uuuu... Mocny zawodnik jesteś U Zima nie straszna. Ja nie wiem czy się się wybiorę w tym roku jeszcze, tak chciałem popływać na Wiśle jeszcze ale jak nie wiatry i deszcze to teraz mrozy. Także nie wiem czy już nie zakończyłem sezonu. Teraz dwa dni do pracy, może jeszcze się uda we wtorek ale chyba z 10 st mrozu nadają... G

Koz@k
Ja chyba spokojnie poczekam do wiosny, nie jestem tak zdeterminowany jak Jacek choć wyzwania lubię.

Piotr
Oj tam Panowie na śląsku dopiero drugi dzień na minusie jeszcze półtora tygodnia ciągłego mrozu oby w okolicach - 10 i jazda na grubego leszcza, ale za chęć zostania na noc się należy pełen szacunek.
Postępowe idee dają z reguły marne (jak nie zbrodnicze) owoce, natomiast zawsze koncertowo ogłupiają ludzi...

dzino
Tak jak mówisz Piotrze jeszcze kilki tygodni i leszcze po 60 cm będą wchodzić. &

Piotr
Czy wejdą czy nie wejdą to już kwestia płynów rozgrzewających D jak się taka pogoda utrzyma to w 2-gi weekend stycznia baba jaga U
Postępowe idee dają z reguły marne (jak nie zbrodnicze) owoce, natomiast zawsze koncertowo ogłupiają ludzi...

dzino
No ja też zamierzam się wybrać w styczniu ale bardziej w kierunku "plaży"

Semi
Byłem dziś z braciakiem nad Bugiem u siebie na wsi. Pogoda taka że oddychać ciężko było, tak wiało. Wzięliśmy po feederku, parę czerwonych z kompościaka i pojechaliśmy na zatokę Bugu. Ledwie przejechaliśmy, dobrze że ziemia rozmarzła tylko kilka cm. Na zatoce bez lodu, silny nurt i fala ogromna. Pół godziny moczyliśmy robaka i chodu, zimowe kurtki nie radziły sobie z wiatrem, nie szło wytrzymać. Karta opłacona, pierwszy wypad zaliczony, oby tak dalej. Noo może jeszcze ryby żeby dopisały.U
Wędkuję ponieważ jestem uzależniony od kontaktów z naturą. G

Mariusz Kulinski
Gratuluje pierwszej wyprawy AD2015-ważne ,że się przewietrzyłeś &

Jacek Wrobel
Semi napisał(aM

Byłem dziś z braciakiem nad Bugiem u siebie na wsi. Pogoda taka że oddychać ciężko było, tak wiało. Wzięliśmy po feederku, parę czerwonych z kompościaka i pojechaliśmy na zatokę Bugu. Ledwie przejechaliśmy, dobrze że ziemia rozmarzła tylko kilka cm. Na zatoce bez lodu, silny nurt i fala ogromna. Pół godziny moczyliśmy robaka i chodu, zimowe kurtki nie radziły sobie z wiatrem, nie szło wytrzymać. Karta opłacona, pierwszy wypad zaliczony, oby tak dalej. Noo może jeszcze ryby żeby dopisały.U

Semi, widocznie im też musiało być zimnoG
Aby stać się lepszym, nie mu­sisz cze­kać na lep­szy świat.
Phil Bosmans

Semi
Semi, widocznie im też musiało być zimno

Pewnie tak.& Ja usmarkany od ucha do ucha, na chusteczki się nie wyrabiam. Nie wiem co mnie podkusiło w takie wiatrycho nad wodę jechać. To chyba silniejsze od człowieka.G Dziś pięknie, z mrozkiem, to lepiej i zdrowiej by się siedziało.

Jan Brzozowski
Ale przelotki by marzły strasznie G

Semi
Jan Brzozowski napisał(aM

Ale przelotki by marzły strasznie G

Janek, przy łowieniu feederkiem to żaden problem, żyłeczka 0,16mm, przyponik 0,12mm i fajne zimowe krąpie i płocie na czerwonego robaka.I Ocieplenie nadają, więc będę chciał za dwa tygodnie pojechać i znów spróbować.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.35
21,367,074 unikalne wizyty