Aby w pełni korzystać z serwisu ../ należy się zarejestrować.
Można to zrobić
TUTAJ
Zapraszamy na SUMOWA PASJA - Forum sumowe - Forum wędkarskie o sumach
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

Translate

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Aktualnie online

· Goście: 1

· Użytkownicy:

· Łącznie użytkowników: 2,502

· Najnowszy użytkownik: komos

NASZ FANPAGE

Zobacz temat

Drukuj temat
gregor
Ja wcale nie twierdzę że śpię na gałęzi czy pod matą do ważenia wąsów. Piszę że ja ten namiot traktuję jako klubownia ( czyli do integracji na łowisku ) a spanko to mam inne.
sumowapasja.pl/images/imagehost/7a8a35adcdb07785b8b9761449f7d093.jpg
sumowapasja.pl/images/imagehost/0d15a9eda015ff798da2f5b9901631fa.jpg

Slawomir Tabor
Namiocik ekstra prawie jak nasza forumowa wiata , tylko loga naszego tam brakuje.
Super stanowisko na długie zasiadki .

krzysiek
I ja się podłączam pod pytanie ile ta klubo -kawiarniaU Cie wyniosła?

gregor
Mailowałem z producentem tych namiotów z pytaniem o cenę. Cena powalająca , z tego co pamiętam to coś około 1500zł. Ten mój namiocik odkupiłem ( już z logo ) za 500zł. Piszcie do nich na pewno odpowiedzą bo cennika chyba nie udostępniają na swojej stronie.

Lucas
To mój nowy nabytek D

sumowapasja.pl/images/imagehost/659edfaf9fe814f3489eefa1abb3cacb.jpg

jaro7707
No Panie, pikny poręczny pontonik.

Krzysztof Poniewierski
Super pompon U Do wywózki jak znalazł.
Pielęgnując pasję U
K-Pon

Marek Bukowski
Fajny zgrabny ponton z dziesiątką na rufie i przy przepustnicy otwartej na maxa to już by podchodziło pod sporty ekstremalne ,do mnie dotarła część zamówionych zakupów trzy czarne kocury,krzesło ,drobiazgi i podpórki też już gotowe.

sumowapasja.pl/images/imagehost/8ec99f46a5ac964d2acd3d1239d39614.jpg
Edytowane przez Jan Brzozowski dnia 02.09.2015 19:42

Slawomir Tabor
Marek się zbroi na wąsatego I i czeka na fotelu na wodę w Bugu .H Długo będzie czekał dlatego fotel wygodny kupił .

Lucas
Ostre zbrojenie widzę U Ja kupiłem ponton tylko i wyłącznie do wywozu. No od biedy w ekstremalnych miejscach może użyje go do dryfu. 260 cm wiec w sam raz. Jest wiele fajnych miejsc na Wiśle gdzie nie musze wodowac łodzi bo dostane się terenówką z pontonem na dachu wiec bez sensu latać z łodzią na samą stacjonarke D żona powiedziała, że mogę sobie kupić, a dwa mi nie trzeba powtarzać D

Marek Bukowski
Dotarło trochę zakupów szukam jeszcze kurtki i spodni na jesień i brzydka pogodę .sumowapasja.pl/images/imagehost/d70b8fdac230774e0ff10d9ad3e3e347_resized.jpg

Popeye
Marku poszalałeś, gratki, fajny zestawik. Teraz w decathlonie są promocje na odzień jesień-zima

szymong
Dokładnie w decathlonie sa dość ciekawe rzeczy jeśli chodzi o spodnie to polecam solognac sibir idealne na jesień. .. i cena bardzo dobra w stosunku do jakości

Marek Bukowski
Jvc xa2 Radość sumowapasja.pl/images/imagehost/83269d6ad5bcd77af9d3eda93fd2b985_resized.jpg

Popeye
Marek super sprzęt. Az sie doczekać nie moge filmików.

Slawomir Tabor
Trzeba ją wypróbować na sumkach jeszcze w tym roku .

Marek Bukowski
Niby teraz nie planowałem ale się trafiła, pół roku na nią polowałem żeby kupić taniej i trafiła się za 600 pln z dostawą nowa.Na nagrywaniu się nie znam nawet nie wiem jaka jakość wybrać itp.

tomek sztanka
Sprzęcik ta la la, wystarczy uruchomić.

kamilosw90
O takie coś sobie kupiłem mój pierwszy spining sumowy U
sumowapasja.pl/images/imagehost/f512aca18fe9b0fc7514d3adb7417baa.jpg
sumowapasja.pl/images/imagehost/b4b81d2932c492fe8d906dbd25a884c5.jpg

tomek sztanka
Cudo bazarowe.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.26
21,368,160 unikalne wizyty