Aby w pełni korzystać z serwisu ../ należy się zarejestrować.
Można to zrobić
TUTAJ
Zapraszamy na SUMOWA PASJA - Forum sumowe - Forum wędkarskie o sumach
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

Translate

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Aktualnie online

· Goście: 1

· Użytkownicy:

· Łącznie użytkowników: 2,502

· Najnowszy użytkownik: komos

NASZ FANPAGE

Zobacz temat

Drukuj temat
Lucas
Józek czyli reklamacja uwzględniona?

jachu67
Bodzio: skontaktuj się z Maveric'kiem, u niego też coś kupisz . Pomyśl o 240 cm.

bodzio
jachu67.
Już kupiłem 2,90 Pro Marine .Z kilem .

jachu67
Bodzio: daj znać kiedy wodowanie, to zabioręK szampana !

Mariusz Kulinski
Lucas napisał(aM

Józek czyli reklamacja uwzględniona?

A co się stało z kolibrem?

Lucas
Wersja camou ma jakby naklejane to "moro", nie wiem czy na słońcu czy jak powstały jakieś bąble u Józka. Pokazywał jak się spotkaliśmy na wodzie ale nie pamiętam dokładnie o co tam chodziło.

Jozek Pojedyniec
Tamten w liście mi się znudził, a że w Tokarexie mnie lubią to mi wymienili na nowszy model, w innym kamuflażu i z lepszego materiału I
pojedyniec.com.pl

pojedyniec.com.pl
Robert Pytka
W liście pontony wycofano jakiś czas temu . Znaczy że coś poszło nie tak jak powinno . Firma w porządku mam nadzieję , że nie było problemów z reklamacją ?

Jozek Pojedyniec
Nawet pontonu nie widzieli, pokazałem i fotkę na targach w Lublinie w sobotę , a we wtorek nówka sztuka była w domu, później dopiero zabrali ,,liścia". Tak że wielki pozytyw dla Tokarexu I
pojedyniec.com.pl

pojedyniec.com.pl
Semi
Noo to faktycznie przyzwoita droga reklamacji, firma uczciwa i zależy im na kliencie.I
Wędkuję ponieważ jestem uzależniony od kontaktów z naturą. G

Jozek Pojedyniec
Z tego lepszego materiału pontony są droższe o 450zł, ale mimo to nie musiałem nic dopłacać.....oni naprawdę mnie lubią Radość
pojedyniec.com.pl

pojedyniec.com.pl
Mariusz Kulinski
Najważniejsze ,że firma solidna i reklamacja uznana ,wpadki zdarzają się każdemu producentowi.

Longin Bojanowski
E tam, Józek oszukuje, to żona kupiła dla siebie bo z nim już wędkować nie chceT
Byłem kiedyś użytkownikiem FS. Ale wolę być tutaj.
LONIEK, "TETRYK II"

Lucas
Jozek Pojedyniec napisał(aM

Z tego lepszego materiału pontony są droższe o 450zł, ale mimo to nie musiałem nic dopłacać.....oni naprawdę mnie lubią Radość

Józek oni wiedzą, że byś im narobił bałaganu gdyby nie wymienili H Ale dla nich też dodatkowa reklama jak Ty na nim pływasz, w końcu trochę ludzi zna Twoje woblery X

Lucas
No już kawał maszyny, ile na to wchodzi realnie plecionki?

Robert Pytka
Piękna ta Daiwa . Osobiście nie lubię multiplikatorów ale ta ma smaczek i mógłbym ją kręcić bo 500 metrów to kawał drogi . X

Mariusz Kulinski
Kilo dwieście z hakiem porządnej wciągary I#

Janusz81
Niezła ta betoniara. Normalnie jak w programach wędkarskich co łowią marliny I
CATCH & RELEASE

Slawomir Tabor
Super multiplikator I Do wywózki może być , może trochę za mały H Ciekawe czy są na lewą rękę .
Edytowane przez Slawomir Tabor dnia 08.12.2015 20:59
Bez zacinania nie ma łapania.
Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku.
Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności .
Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie .

Marek Bukowski
Jeden z ładniejszych multiplikator jakie chyba widziałem I ,trochę podobny do starszych modeli Shakespeare .Przydał by mi się taki bo ciekawy jestem co by miejscowi wędkarze powiedzieli H ,jak po zobaczeniu Penna 9500 coś stękali pod nosem że jestem trochę chyba głupi .U

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.27
21,368,535 unikalne wizyty