Aby w pełni korzystać z serwisu ../ należy się zarejestrować.
Można to zrobić
TUTAJ
Zapraszamy na SUMOWA PASJA - Forum sumowe - Forum wędkarskie o sumach
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

Translate

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Aktualnie online

· Goście: 3

· Użytkownicy:

· Łącznie użytkowników: 2,502

· Najnowszy użytkownik: komos

NASZ FANPAGE

Zobacz temat

Drukuj temat
Mariusz Kulinski
Mój znajomy na widok Daiwy DF100 zaniemówił na kilka sekund ,po czym wydukał -co to ..... jest ?H

Jan Brzozowski
Marek Bukowski napisał(aM

Jeden z ładniejszych multiplikator jakie chyba widziałem I ,trochę podobny do starszych modeli Shakespeare .Przydał by mi się taki bo ciekawy jestem co by miejscowi wędkarze powiedzieli H ,jak po zobaczeniu Penna 9500 coś stękali pod nosem że jestem trochę chyba głupi .U

Faktycznie, podobne do moich ślicznotek M

sumowapasja.pl/images/imagehost/5d22e12a98d987a3420d77f34ef163b8_resized.jpg
Życzę wszystkim sumów 2+ pozdrawiam, Tetryk I U

Slawomir Tabor
Ładne multiki . I Gdzie trzeba napisać , żeby zaprosić do siebie Św Mikołaja z takimi prezentami .E
Bez zacinania nie ma łapania.
Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku.
Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności .
Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie .

Marek Bukowski
Pod żółte Bc ten kolor multiplikatorów pasuje .Nawiń zieloną plecionkę to te stare sumice powinny na taki zestaw dać się oszukać .U

Mariusz Kulinski
Bardzo fajne do tych wędek ,na pewno wytrzymają sporo I#

Jan Brzozowski
VGPatrol napisał(aM

Szczególnie fajny ten czereśniowy kolorek JankuU Podobny jak nowomalowane kotwice do łódki z tematu obok - śliczneU

Dzięki U
Jest też zieloniutki D

sumowapasja.pl/images/imagehost/716985798edba42f6f8e7905d943bd6b_resized.jpg

Twoje też są fajne I
Życzę wszystkim sumów 2+ pozdrawiam, Tetryk I U

Lucas
VGpatrol myślę że zestawy będą grały, tylko pamiętaj żeby nie zgubić wodzika bo można wtedy uszkodzić mechanizm.

bodzio
Mój zakup .Ponton 2,90 z kilem podłoga laminowana .Połączenia między panelami aluminiowe .
Listwy usztywniające podłogę też alu .
I z Jachem i Waldasem rozbijemy szampana .

http://img24.staticclassifieds.com/images_tablicapl/310221299_1_644x461_ponton-starachowice.jpg

Bodzio, spręż się i wstawiaj foty przez nasz hosting, a nie przez jakies olksy czy inne tablice.

Edytowane przez Jan Brzozowski dnia 11.12.2015 21:33

Rafal Trajdos
Ja kupilem do pontonu kolibri silnik haswing osapian 55lbs z max + aku toyama120ah i ladowarke schummaher 15a + echosade garmin fishfinder 350c. co o tym myslicie?

Robert Pytka
To jeszcze napisz po jakich wodach pływasz i dł tego Kolibri .

Rafal Trajdos
Martwa rzeka zero nurtu nysa czy odra może wisla w przyszłym roku. kolibri 280ct...xD

Robert Pytka
Jak bez nurtu to zestaw na początek na pewno da radę . Można by się przyczepić do aku , bo szkoda kasy na żelówki ale posłuży Ci ze 2-3 sezony . Tutaj możesz przeczytać na ten temat http://www.sumowa...ead_id=626 , na 280 pływałem kilka sezonów samemu , bo w dwóch to ciasno . Raczej na rzeke z nurtem to się nie porywaj na dalsze odległości a jeżeli juz to najpierw pod prąd . X

Rafal Trajdos
yhym tyle ze to jest zelówka nie amg tylko pełny żel. Robilem test na odrze 250kg na pontonie łącznie 9godz pływania w trollu i podłączyłem aku to zostało 64% nie mam pojęcia czy to dobry czy zly wynik.... No masz racje we 2-oje trochę ciasno ale daliśmy rade, ciekawe jak będzie przy holu większego wąsa...xD

Rafal Trajdos
Takie coś...
sumowapasja.pl/images/imagehost/d9689a0a891e7f18c28895b5961b91ac.jpg

Robert Pytka
A to myślałem o żelówce takiej białej , miałem taką i porażka . NA takiej co masz to nie pływałem ale jest ok .

robix
Ładnie i solidnie wygląda . Pewnie sie sprawdzi na sumach .

Lucas
Bardzo ładnie wygląda! Jaka waga i cena?

salto
Ja zafundowałem sobie narzutę do namiotu anaconda hisider 1, mam nadzieję że problem skraplania się wody w namiocie zostanie wyeliminowany.
sumowapasja.pl/images/imagehost/01a6de9dbc2b21814e6971d5a80aa7da.jpg
Robert

jachu67
A do mnie dojechały zamówione wczoraj: Daiwa Exceler Catfish 330-2szt. A to nie koniec prezentów, które sobie robię na Święta Radość

Lucas
Szalejecie, ja zrobię sobie konkretny prezent chyba dopiero po nowym roku D

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.27
21,368,545 unikalne wizyty