Aby w pełni korzystać z serwisu ../ należy się zarejestrować.
Można to zrobić
TUTAJ
Zapraszamy na SUMOWA PASJA - Forum sumowe - Forum wędkarskie o sumach
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

Translate

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Aktualnie online

· Goście: 3

· Użytkownicy:

· Łącznie użytkowników: 2,502

· Najnowszy użytkownik: komos

NASZ FANPAGE

Zobacz temat

Drukuj temat
Mariusz Kulinski
Kawał gumy Marek I-pompuj i dawaj foty &
Maweric ,tego typu zaciskarki są the best ,pięknie zaciskają co 90 stopni i jak tulejki są dobre ,to nie ma bata ,nie puści.I

Lucas
Marek super guma. Bush to już najwyższa klasa. Będziesz zadowolony.

maweric
Mariusz Kulinski napisał(aM

Maweric ,tego typu zaciskarki są the best ,pięknie zaciskają co 90 stopni i jak tulejki są dobre ,to nie ma bata ,nie puści.I

Przerobiłem już 4 szt. takie w kształcie kleszczy, savage , dragony itd ta zaciska idealnie, każy ząbek odciśnięty. Zrobiłem 20 przyponów i wszystkie identyczne jak z fabryki.U

pontony.maweric.pl
Marek Bukowski
Poskładałem ,wcale nie wydaję mi się jakiś wielki ale szeroki to jest 205 cm,miejsca sporo,wielkie balony .Pawęż wygląda na bardzo mocną .Sprawdzę może jutro jak to pływa na 15-stce ,jak będzie mało to pewnie zamówię większy motor .Windy kotwiczę trzeba chyba zrobić metalowe na rolce albo kupić bo te plastikowe przyklejane to zabawki chyba bardziej no i kołka może jakieś zamocować należy .Pierwsze składanie zajęło mi 40 minut na spokojnie .

sumowapasja.pl/images/imagehost/0e4dcabf774967e86dc208cc0eb2d1f2_resized.jpg

Slawomir Tabor
Marek to olbrzymi ponton a silnik wygląda jak zabaweczka , drugi taki by się zmieścił .
Bez zacinania nie ma łapania.
Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku.
Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności .
Urodziłem sie w komunie .Trochę pożyłem i umrę w kolorowej komunie .

Marek Bukowski
Zobaczymy pośpiechu nie ma ,na tym filmie na 15-stce uciągowej pewnie śmigają.

YouTube Video

Lucas
Marek co Ci powiem to Ci powiem ale piękny masz ten ponton, aż zachciało mi się dużego pontonu X

Mateusz Wisniewski
No no no jest czym polatac

Janusz81
maweric napisał(aM

Czwarta z kolei zaciskarka do tulejek, wreszcie idealnie zaciska.sumowapasja.pl/images/imagehost/dc5c7986daef50c1e02ab09b442ee34f_resized.jpg

W tym sezonie będę testował FC jako przypon. Mógłbyś podać markę/model tej zaciskarki, bo się przymierzam do zakupu i nawet do głowy mi nie wpadło, że może źle zaciskać.
CATCH & RELEASE

Mateusz Wisniewski
no no no Marku fajna łajba D

Janusz81
Pontonik fajny, bo duży ale niestety ciężki G Jak dojdziesz do wprawy to dosyć szybko się go rozłoży. Świetny zakup I
CATCH & RELEASE

maweric
Janusz jak tylko znajdę opakowanie ( gdzieś w piwnicy ) na pewno podam producenta, kupione w sklepie elektrycznym.

pontony.maweric.pl
Marek Bukowski
To pewnie Neo zaciskarka ,podobna do mojej do kabli .I

Robert
No piękne plywadlo Marku .
Maweric ja tez przyłączam się do prośby odnośnie tej zaciskarki ,a tak przy okazji gdzie zakupujecie zestawy do robienia przyponów- ltylko sklepy internetowe mnie interesują

robix
Neo zaciskarka .

sumowapasja.pl/images/imagehost/cb59608fced567a14b13a6e5c5c8a1d2.jpg

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5091026373&reco_id=a53634ac-ca9c-11e5-8ae8-fa163e1b0a15&ars_rule_id=201

maweric
Dzięki robix , nie będę szukał pudełka , i już wiem ile przepłaciłem U

pontony.maweric.pl
Robert
Dzieki robix ,sa u mnie w euroagd za 68zeta

robix
Nie ma za co , przeczytałem post Marka poszukałem i znalazlem , fajnie że mogłem pomóc.Podziękowania oczywiście dla Marka .Pozdrawiam.U

Lukasz Karasiewicz
Ja mam zamiar zakupić tego typu zaciskarkę , ale 6-kątną, za 10$ albo 20$.
Uwolnij pasję

Robert
Dawaj linka do tej zaciskarki

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.28
21,369,900 unikalne wizyty